سید حسین درویشی یکشنبه ۱۸ آذرماه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای ارتقاء و توانمندسازی مهارتی نیروی کار جوان، مراکز آموزش فنی و حرفهای مازندران گامی بلند در ارائه آموزشهای مهارتی به دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی برداشته است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون آموزش دانشجویان به تفکیک از تعداد ۸۷۵ نفر که معادل ۱۵۰ هزار و ۶۴۴ نفرساعت بوده، تعداد ۱۲۶ نفر در ۲۰ مرکز آموزش فنی و حرفهای و ۷۴۹ نفر در ۳۰ مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC)، دانشگاههای استان و همچنین در حوزه دانش آموختگان به تعداد ۵۵۹ نفر که معادل ۱۳۴ هزار و ۳۸۷ نفر ساعت در ۵۴ حرفه و ۸۲ دوره آموزشی از ارائه آموزشهای مهارتی برخوردار شدند.
درویشی خاطرنشان کرد: مجموع عملکرد آموزشی در این حوزه که با برنامه ریزیهای صورت گرفته و اهتمام دانشگاههای استان صورت گرفت نسبت به سال گذشته با رشد ۱۱۰ درصدی تا ۹ ماهه سال جاری دست یافتهایم.
مدیرکل فنی و حرفهای مازندران یادآور شد: دانشجویان با استفاده از تجهیزات پیشرفته و مدرن، زیر نظر اساتید مجرب و کارآزموده، مهارتهای لازم را فرا میگیرند و این آموزشها نه تنها باعث افزایش دانش و توانمندیهای فنی دانشجویان میشود، بلکه اعتماد به نفس و آمادگی آنان را برای مواجهه با چالشهای حرفهای افزایش میدهد.
این مسئول با اشاره به اینکه آمارها نشان میدهد که این برنامهها تاثیر قابل توجهی در افزایش نرخ اشتغال فارغالتحصیلان داشته و بسیاری از دانشجویان با مهارتهای کسبشده در این دورهها، توانستهاند شغلهای مناسبی پیدا کنند، تصریح کرد: همچنین، رضایتمندی دانشجویان از کیفیت و محتوای دورهها، نشان دهنده موفقیت این مراکز در ارائه آموزشهای موثر و کاربردی است.
درویشی با تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ مهارتآموزی در جامعه، افزود: این مراکز علاوه بر اینکه به دنبال جذب همکاریهای همه جانبه مسئولین استانی و استفاده از فناوریهای نوین برای بهبود مستمر برنامههای آموزشی خود هستند بلکه تلاش میشود کیفیت آموزش و ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر برای نسل جوان جامعه ارتقا یابد.
انتهای پیام
نظرات