داریوش عباسی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: امسال ۱۰۰ هکتار جنگلکاری در سراب گیان، ۱۰ هکتار در سراب فارسبان، ۱۰ هکتار در منطقه سیاهدره و ۱۰ هکتار در منطقه وزوستان انجام خواهد شد.
وی افزود: با مشارکتهای مردمی در قالب پویشهای مردمی، ۱۲ هکتار طرح نهالکاری و بذرپاشی در سطح شهرستان اجرا شده است از جمله در روستای سیاهدره و ملوسان دو هکتار، گاماسیاب سه هکتار، گیان سه هکتار و فارسبان چهار هکتار جنگلکاری انجام شده است.
عباسی ادامه داد: بهمنظور تقویت فضای سبز شهرستان و با همکاری طبیعتدوستان، ۳۶۰ متر مربع شاسی نهالکاری اجرا شد که منجر به تولید ۳۶ هزار اصله نهال خواهد شد و این نهالها در سرابهای شهرستان نهاوند کاشته میشوند.
رئیس منابع طبیعی نهاوند درباره اقدامات این اداره در حوزه تثبیت مالکیت اراضی، گفت: در حال حاضر، تمامی اراضی ملی شهرستان نهاوند تحت حاکمیت دولت قرار دارد و برای تمام آنها سند مالکیت صادر شده است.
وی ادامه داد: عملیات حدنگاری این اراضی با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان انجام شده و تمامی پلاکهای شهرستان مشمول ماده ۵۴ قانون رفع تداخلات اراضی شدهاند که این امر باعث حل مشکلات مردم در زمینه تداخلات اراضی کشاورزی و منابع طبیعی شده است.
عباسی با اشاره به اهمیت پاسداشت مقام جنگلبانان، گفت:در بسیاری از شهرهای کشور، میادین یا بلوارهایی به نام «شهدای جنگلبان» یا «منابع طبیعی» نامگذاری شده است، اما در نهاوند، این اقدام انجام نشده است که رایزنیهایی صورت گرفته و وعده داده شده که یک کوچه در شهرستان به نام «کوی جنگلبان» یا «منابع طبیعی» نامگذاری شود.
وی از اجرای ۵۰۰ هکتار کپهکاری در شهرستان خبر داد و افزود: این کپهکاریها با مشارکت دامداران چند روستا و با هدف غنیسازی مراتع، حفظ پوشش گیاهی و جلوگیری از فرسایش خاک در مناطقی که دچار آتشسوزی شدهاند، انجام خواهد شد. همچنین، حدود یک تن بذر یونجه در اختیار دامداران قرار گرفته است تا با بذرپاشی در مراتع ضعیف، پوشش گیاهی آنها احیا شود.
عباسی تصریح کرد: در راستای صیانت از اراضی منابع طبیعی، تاکنون ۱۲۰ پرونده تخلف تشکیل و به مراکز قضایی شهرستان ارجاع داده شده که برخی از این پروندهها منجر به صدور رأی شده و تعدادی نیز در حال بررسی هستند.
انتهای پیام
نظرات