دکتر «محمود نوری شادکام» امروز شنبه هفدهم آذرماه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: رسانههای صدای مردم هستند که باید این صدا را به موقع بشنویم چرا که نشنیدن صدای آنها میتواند عواقب ناگوار و گاهاً غیرقابل جبرانی را برای جامعه به دنبال داشته باشد.
وی رسانهها را پل ارتباطی بین مردم و مسئولان خواند و گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد همواره ارتباط خود با رسانهها را برای انعکاس توانمندیها و مشکلات، جلب مشارکتهای مردمی و شنیدن مشکلات آنها جهت رفعشان حفظ خواهد کرد.
نوری شادکام در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت ۱۲ هزار و ۵۰۰ پرسنل و ۵۴۰ عضو هیات علمی در این دانشگاه، گفت: هم اکنون شش هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۱۰۷ مقطع تحصیلی از رشتههای بهیاری و بهورزی تا رشتههای فوق تخصص پزشکی، در حال آموزش هستند.
وی با اشاره به به گفته فعالیت ۱۴ بیمارستان و ۱۷ کلینیک تخصصی و فوقتخصصی و تعداد زیادی مراکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت و مراکز جامع سلامت در استان، گفت: دانشگاه علوم پزشکی گستره وسیعی از خدمات را به تمام جامعه ارائه میکند به نحوی که هیچ فردی در جامعه بی بهره از این خدمات وجود ندارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد از فرصتها و ظرفیتهای والای این دانشگاه را وجود جوانان و دانشجویان با انگیزه خواند و گفت: بخش زیادی از انتصابات دانشگاه در دوره جدید با بهرهگیری از جوانان و بانوان صورت گرفته است.
وی یکی دیگر از ظرفیتهای این دانشگاه را وجود پزشکان و متخصصان نخبه در استان که مورد وثوق و اعتماد مردم هستند، ذکر کرد و گفت: البته زیرساختهای بهداشتی و درمانی استان در سطح کشور قابل قبول است و بخش خصوصی و خیریه استان در این حوزه نیز وضعیت بسیار خوبی در کشور دارد.
نوری شادکام با بیان این که دانشگاه در کنار همه این محسنات و ظرفیتها، با یکسری تهدیدها مواجه است، یکی از مهمترین این تهدیدات مطالبات بالای دانشگاه از بیمهها که تا ابتدای آبان ماه امسال به ۱۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است، ذکر کرد و گفت: متاسفانه این کسری بودجه باعث معوق شدن کارانه پرسنل بخش درمان، کاهش ذخیره دارویی استان به سه ماه و بروز مشکل نوسازی و به روزرسانی تجهیزات حوزه بهداشت و درمان با توجه به حساسیت بالا و نگرانی در این مورد خواهد شد.
وی با بیان این که دانشگاه در صورت سکون از جامعه جهانی عقب خواهد ماند، تصریح کرد: دانشگاه در حوزه درمان، افق حرکت در مرز علم در حوزه های مختلف اعم از تولید مثل و ناباروری، هوش مصنوعی، پیوندهای اعضا و افزایش تختهای شیمی درمانی و نوسازی و به سازی تجهیزات درمانی و غیره را مدنظر دارد.
وی از اهتمام کشور به اجرای نظام ارجاع در حوزه بهداشت خبر داد و گفت: با جدیت کنترل و کاهش بیماریهایی که کمیت و کیفیت زندگی مردم را تحت تاثیر قرار میدهد را دنبال خواهیم کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت احیای شورای سلامت، گفت: در حوزه غذا و دارو باید ضمن تامین نیازهای دارویی استان، حداقل برای شش ماه نیاز استان ذخیره سازی شود و نظارت بر سلامت مواد غذایی مصرفی مردم نیز با جدیت پیگیری شود.
وی با بیان این که در حوزه آموزش نیز تلاش دانشگاه بر توسعه ارتباطات در سطح بین المللی است، ابراز امیدواری کرد که در عین حال دانشگاه در رتبهبندیهای جهانی نیز جایگاه مناسبی را کسب کند.
وی ادامه داد: دانشگاه اهتمام جدی به رفع کمبودهای استان در برخی تخصصها دارد و در حوزه پژوهش نیز تلاش خواهد کرد تا ضمن توجه به موضوع رتبهبندی، با دور شدن از مقوله صرفاً تولید مقاله، به حوزههای فناوری و اختراعات و تولید فراوردهها به صورت ویژهتری بپردازیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی یزد در حوزه فرهنگی دانشجویی، حمایت از تشکلهای دانشجویی و کانونهای صنفی دانشگاهی را دنبال کرده و تلاش خواهد کرد مشکلات خوابگاههای دانشجویی را با مشارکت بخش خصوصی مرتفع کند.
نوری شادکام در مورد طرحهای نیمه تمام دانشگاه نیز اظهار کرد: در حال حاضر ۸۸ طرح با پیشرفت بین ۲۰ تا ۹۸ درصد در دانشگاه علوم پزشکی استان وجود دارد که در نظر داریم طرحهای بالای ۸۰ درصد که شامل ۱۱ طرح است را طی شش ماه آتی تعیین تکلیف و به سرانجام برسانیم.
انتهای پیام
نظرات