علیرضا شهرکی در گفتوگو با ایسنا، افزود: در راستای حفظ سلامت عمومی و نظارت بر کیفیت خدمات بهداشت موادغذایی، بازرسان بهداشت محیط از ۳۰۰ نانوایی فعال در شهر زاهدان بازدید کردند.
وی گفت: در این بازرسیها، ۹۰ نانوایی به دلیل نقایص جدی در رعایت اصول بهداشتی از قبیل عدم رعایت بهداشت فردی، وجود آلودگی در محیط کار و نگهداری نامناسب مواد اولیه به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی هدف از این بازرسیها را ارتقاء سطح بهداشت عمومی و تضمین سلامت نان تولیدی برای شهروندان عنوان کرد و تصریح کرد: این بازرسیها به منظور ارزیابی شرایط بهداشتی و رعایت استانداردهای لازم در تهیه نان انجام شد.
شهرکی با توصیه به صاحبان نانوایی گفت: به نانوایان توصیه میکنیم که با رعایت استانداردهای بهداشتی و انجام نظافت کلی محیط نانوایی، به افزایش کیفیت خدمات خود کمک کنند و سلامت جامعه را تضمین کنند.
انتهای پیام
نظرات