• جمعه / ۱۶ آذر ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1403091611370
  • خبرنگار : 50672

دانشجویان باید مطالبه‌گر و آینده‌ساز باشند/مسیر حل مشکلات از جاده علم می‌گذرد

دانشجویان باید مطالبه‌گر و آینده‌ساز باشند/مسیر حل مشکلات از جاده علم می‌گذرد

ایسنا/گلستان رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با تأکید بر اهمیت نقش دانشجویان در پیشرفت کشور گفت: دانشجویان باید با تمرکز بر ارتقای علمی، تقویت معرفت و معنویت و کسب مهارت‌های فردی و اجتماعی، پرچمدار حل مشکلات کشور باشند و در کنار مردم برای تحقق اهداف ملی تلاش کنند.

شعبان شتایی امروز ۱۶ آذر در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تبریک روز دانشجو اظهار کرد: رسالت دانشجو، طبق گفته رهبر انقلاب، جست‌وجوی علم، معرفت و معنویت است.

وی با تأکید بر اینکه دانشجویان باید تمام فکر و ذهن خود را بر ارتقای علمی متمرکز کنند تا جامعه دانشگاهی بتواند در مسیر پیشرفت کشور گام بردارد، افزود: راه برطرف کردن مشکلات کشور از مسیر علمی می‌گذرد و دانشجویان پرچمدار این امر مهم هستند.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه بخش اول این مسیر شامل خوب درس خواندن، یادگیری عمیق و مشارکت در بحث‌های علمی است، ادامه داد: بخش دوم تقویت معرفت و معنویت است. معرفت به معنای شناخت عمیق و بصیرت به دانشجو کمک می‌کند تا با روشن‌بینی خاصی به مسائل داخلی و خارجی توجه کند.

شتایی با اشاره به دانشجویان گذشته، از جمله شهدای دانشجو و دانشجویان دوران جنگ تحمیلی، اذعان کرد: این افراد با عمق فکری مشخص در مسیر پیشرفت کشور قدم برداشتند و نسل جدید نیز باید ادامه‌دهنده این راه باشد.

وی به چالش‌های موجود در میان دانشجویان امروز اشاره کرد و گفت: دلایل زیادی برای بی‌انگیزگی یا ناامیدی دانشجویان وجود دارد که بخشی از آن به مشکلات اقتصادی جامعه بازمی‌گردد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی ریشه تاریخی دارند، ادامه داد: هرچند بعد از انقلاب شرایط بهتر شد، اما حوادثی مانند جنگ، تحریم‌ها و فتنه‌گری‌ها باعث شد مشکلات اقتصادی کشور به‌طور کامل حل نشود.

شتایی وظیفه دانشجو را درک این مشکلات و سهیم شدن در حل آن‌ها دانست و تأکید کرد: دانشجویان باید در کنار مردم و پای نظام بایستند. دانشجویان نباید از تلاش بازبایستند و باید چندین برابر دیگر اقشار جامعه برای حل این مسائل بکوشند.

وی بر اهمیت کسب مهارت‌های فردی و اجتماعی توسط دانشجویان تأکید کرد و گفت: دانشجو نباید تنها به انتظار جذب در مراکز دولتی باشد، بلکه باید در حوزه اشتغال و کارآفرینی فعال و پویا عمل کند. البته این تلاش به‌تنهایی کافی نیست و نیازمند توجه و حمایت مسئولان دانشگاهی و دولتی است تا بستر لازم فراهم شود.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در ادامه از دانشجویان خواست تا فضای امید را در کشور تقویت کنند و افزود: تأثیرپذیری دانشجویان از فضای مجازی و بمباران‌های فکری دشمنان باعث شده قدرت مطالبه‌گری آن‌ها کاهش یابد. با این حال، دانشجویانی وجود دارند که با مطالبه‌گری به حق نقش مؤثری در این زمینه دارند.

شتایی در پایان تأکید کرد که دانشجویان باید آگاه باشند، زیرا تا زمانی که مطالبه‌گری وجود نداشته باشد، ایرادات مدیران و مسئولان آشکار نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha