• جمعه / ۱۶ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403091611267
  • خبرنگار : 50123

امام جمعه شهرکرد:

لازم است بالاترین سرمایه‌گذاری‌ها برای دانشجویان انجام شود

لازم است بالاترین سرمایه‌گذاری‌ها برای دانشجویان انجام شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: همان‌گونه که دانشجویان برای زمامداری آینده آماده می‌شوند، مورد طمع بیگانگان، دشمنان اسلام و ایران بوده و گاهی در صدد فریب و نفوذ در میان آن‌ها هستند، بنابراین باید بالاترین سرمایه‌گذاری‌ها برای آن‌ها انجام شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی امروز ۱۶ آذرماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به روز دانشجو، اظهار کرد: در سال ۱۳۳۲ در چنین روزی اتفاق تاسف‌باری در دانشگاه تهران افتاد و آن هم به شهادت رسیدن چند نفر از دانشجویان بی‌گناه بود که این اتفاق به ۲۸ مردادماه همان سال برمی‌گردد که دولت مصدق توسط آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها سرنگون شد، البته آبان همان سال ریچارد نیکسون به دعوت دولت ایران برای استحکام بخشیدن به قراردادهای استعماری و غارتگری که با شاه بسته بودند به ایران آمد.

وی ادامه داد: در این بین عده‌ای از دانشجویان و بازاریان به این اتفاقات معترض بودند که این اعتراضات ادامه یافت تا در دانشگاه تهران عده‌ای از دانشجویان به شهادت رسیدند و نقطه عطفی در تاریخ ایران شد که نشان از بیداری قشر دانشجو، دردمنشی و ظلم و ستم حکومت پهلوی بود.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه قشر دانشجو یکی از مهم‌ترین اقشار جامعه به شمار می‌رود، تصریح کرد: دانشجویان آینده‌سازان کشور و کارگزاران آینده جامعه هستند، همان‌گونه که برای ملت ایران اهمیت دارند، مقام معظم رهبری در رابطه با این قشر تعریف‌ها و تحسین‌های بسیاری داشتند که بسیار لذت‌بخش است و این نشان از امید ایشان به قشر دانشجوست.

فاطمی ادامه داد: همان‌گونه که دانشجویان برای زمامداری آینده آماده می‌شوند، مورد طمع بیگانگان، دشمنان اسلام و ایران بوده که برای آن‌ها نقشه می‌کشند و گاهی در صدد فریب و نفوذ در میان آن‌ها هستند، بنابراین باید بالاترین سرمایه‌گذاری‌ها برای آن‌ها انجام شود.

وی در خصوص بازدیدشان از دانشگاه فرهنگیان و نشست با دانشجویان این دانشگاه، بیان کرد: دانشجویان خوبی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند، اما مشکلی که بیان کردند مربوط به کمبود مکان بود که این مساله به مسئولان دانشگاه گوشزد شد و اکنون نیز از مسئولان درخواست می‌کنیم که فکر اساسی برای این مساله داشته باشند.

امام جمعه شهرکرد گفت: دانشجویانی که در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می‌کنند قرار است معلمان نسل‌های آینده باشند که لازم است تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها بر روی تحصیل، ترقی و رشد آن‌ها انجام شد و علاوه بر این در کنار ترقیات علمی و اجتماعی آن‌ها، ترقیات معنوی نیز مورد توجه قرار گیرد، چه بسا لازم است مسائل علمی، معنوی و تقویت دینی در همه دانشگاه‌ها مدنظر باشد.

فاطمی با اشاره به ۱۸ آذر سال ۷۰ و اعلام سازمان ملل متحد در رابطه با اینکه مسئول و بانی جنگ هشت ساله ایران و عراق دولت عراق بود، افزود: بانی همه خسارات، ضایعات و مشکلات دولت عراق بود، البته ایران به واسطه جوانان ایمانی، مقتدرانه و قهرمانانه ایستادگی کرد و حتی اجازه گرفتن یک وجب از خاک ایران را نداد.

وی در ادامه با اشاره به عزاداری‌های ایام فاطمیه، توضیح داد: طی چند روز گذشته توفیق و افتخار حضور در برخی هیات‌ها را داشتم که بسیار افتخار کردم و لذت بردم که نسل جوان در این مجالس حضور داشتند که واقعا تحسین‌برانگیز بود.

فاطمی ادامه داد: دست‌اندرکاران این مجالس باید هنرمندانه برای حضور جوانان در مجالس اهل‌بیت برنامه‌هایی ترتیب دهند، چه بسا مجالس اهل‌بیت انسان را به وجد می‌رساند، بنابراین باید روز به روز بر جلال و شکوه این مجالس افزوده شود و این مسیرها گم نشود.

وی تاکید کرد: زمانی‌که فرزندان ما در مجالس روضه حضور می‌یابند با پروردگار متعال و اهل بیت آشنا می‌شوند، در حقیقت با گناه و عیش و نوش کسی به رشد نرسیده است، چه بسا اسلام موافق شادی حلال و صلح وخوشبختی واقعی است و ارتباطات راحت، کشف حجاب و خودنمایی انسان را از خداوند متعال و رشد دور می‌کند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در حدیثی از امام صادق(ع) مبنی بر توجه و مراقبت پدر از اعضای خانواده و رفت و آمد فرزندان، بیان کرد: ارتباطات دختر و پسر که در فرهنگ غربی توصیه می‌شود اگر آرامش‌بخش بود قطعا جوامع غربی یکی از سالم‌ترین جوامع در دنیا به شمار می‌رفت اما این گونه نیست، لذا اسلام  و امام صادق(ع) که بر مراقبت از خانواده و فرزندان تاکید دارند نشان از زندگی صحیح و سالم است.

فاطمی در پایان با بیان اینکه در سال‌های اخیر مساله حجاب آسیب دیده است، خاطرنشان کرد: قانون عفاف و حجاب که توسط مجلس تنظیم و به زودی به دست رئیس جمهور می‌رسد قرار است در کشور اجرایی شود، چه بسا حدود ۸۰ درصد این قانون به صورت معرفتی، نرم و آموزشی انجام خواهد شد که پیشاپیش از رئیس جمهور انتظار می‌رود برای مصلحت جامعه اسلامی این قانون محقق شود تا خیر و برکات آن شامل حال جامعه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha