• پنجشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۳ / ۲۳:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403091511054
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛

سرپرست دانشگاه تبریز منصوب شد

سرپرست دانشگاه تبریز منصوب شد

ایسنا/آذربایجان شرقی طی حکمی از سوی سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمدتقی اعلمی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه تبریز منصوب شد.

در حکم حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، خطاب به محمدتقی اعلمی آمده است:

نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه تبریز» منصوب می‌شوید. از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.

امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

براساس این گزارش، محمدتقی اعلمی استاد تمام گروه مهندسی عمران-آب دانشکده‌ی مهندسی عمران دانشگاه تبریز است.

مدیریت خدمات دانشجویی دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، معاونت دفتر فنی دانشگاه، مدیریت امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه، معاونت پژوهش دانشکده‌ی مهندسی عمران، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، معاونت پشتیبانی و توسعه‌ی منابع دانشگاه، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دو دوره نمایندگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیات نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه صنعتی سهند، نمایندگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیات ممیزه‌ی دانشگاه محقق اردبیلی، نمایندگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در هیات امناء موسسه‌ی آموزش عالی نبی اکرم(ص)، دبیری و عضویت در هیات اجرائی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز، دبیری و عضو هیئات ممیزه‌ی دانشگاه تبریز، عضویت در هیات تحریریه‌ی مجله‌ی مهندسی عمران محیط زیست، عضویت در هیئت انتظامی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز، عضویت در هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی آذربایجان شرقی، انتخاب به‌عنوان پژوهشگر نمونه‌ی دانشکده‌ی مهندسی عمران، انتخاب به‌عنوان استاد نمونه‌ی دانشکده‌ی مهندسی عمران، انتخاب به‌عنوان چهره‌ی برتر استان، انتخاب به‌عنوان استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تبریز، چاپ بیش از ۲۰۰ مقاله در نشریات معتبر ملی و بین‌المللی و قائم مقامی رئیس دانشگاه بخشی از سوابق اجرایی، علمی و پژوهشی اعلمی در دانشگاه تبریز می‌باشد.

همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نامه‌ای جداگانه مراتب سپاس و قدردانی خود را از صفر نصراله‌زاده رئیس پیشین دانشگاه تبریز اعلام و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

محمدتقی اعلمی در کانال رسمی دانشگاه تبریز پیامی را منتشر کرده است که به شرح زیر است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

 مدد از خاطر رندان طلب ای دل ورنه 

کار صعب است مبادا که خطایی بکنیم 

سپاسی از ژرفای دل و جان، پروردگار متعال و آفریدگار هستی را که در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا؛ صدیقه کبری سلام الله علیها و در آستانه روز دانشجو، دست عنایت خود را از پرتو اعتماد و از روزنه عزم و ایمان راسخ، نمایان کرد و بار سنگین خدمتگزاری در دانشگاه تبریز را بر دوش این خادم علم و دانش به ودیعه نهاد.

این تقارن معنی‌دار را که پیوندی از دین و دانش است، به فال نیک می‌گیرم و در برابر خداوند بزرگ جبهه سپاس بر خاک می‌سایم و لطف و رحمت الهی را برای دانشگاهیان عزیز تبریز مسئلت می‌نمایم و ضمن عرض تسلیت ایام نورانی فاطمیه، پیشاپیش روز دانشجو را به دانشجویان عزیز تبریک عرض می‌کنم.

دانشگاهیان عزیز

پس از التهاب روزهای اخیر، در انتخاب خدمتگزار دانشگاه تبریز، اینک فصل اتحاد و نوبت همدلی و وفاق و آرامش، فرا رسیده که بی‌تردید عامل مهم استحکام بنیاد دانشگاه و اقتدار علمی ایران و آذربایجان است. باید در سایه‌سار الطاف بی‌کران الهی، سرافراز باشیم و از پرتو همدلی و وفاق، بکوشیم تا سهم خود از وظیفه سنگین پیشبرد دانشگاه، به سمت هدف‌های بزرگ بشناسیم و این مسیر را دنبال کنیم. نیل به این آرمان متعالی و برآمدن این آرزوی بزرگ، در گرو عمل کردن و اندیشیدن است.

همکاران گرامی

از خانواده بزرگ دانشگاه تبریز می‌خواهم که کار و تلاش پرانگیزه را برای برطرف کردن مشکلات دانشگاه و پیشرفت این نهاد معتبر علمی در پیش گیرند و لحظه‌ای از خط مستقیم خدمتگزاری غفلت نکنند. اکنون در نظر گرفتن اولویت‌ها، باید در سرآغاز برنامه‌های ما قرار گیرد. درباره این اولویت‌ها در روزهای آینده با هم گفتگو خواهیم کرد. عزیران من!

همراهی و همگامی و نیک اندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون دانشگاه تبریز، مهم‌ترین اولویت و سرلوحه فعالیت‌های علمی و تکاپوی اداری و آموزشی است؛ بنابراین شایسته است دوران رقابت را به ایام خوش دوستی و رفاقت تبدیل نمود و همه برای آبادانی و سرافرازی دانشگاه عزیز تبریز تلاش کرد.

لازم می‌دانم از یکایک شهروندان عزیز، به ویژه جامعه علمی و دانشگاهی تبریز و آذربایجان، علی الخصوص چهره‌های برجسته علمی و نخبگان دانشگاهی و پیشکسوتان حوزه دانش، در اعتماد وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری در واسپاری مسئولیت دانشگاه تبریز به اینجانب، با گشاده دلی و حسن نظر، در فضای مجازی و دیدارهای حضوری به ابراز محبت و اظهار لطف پرداختند، تشکر نمایم و خود و همکاران دانشگاه را به توکل به خداوند متعال و چشم دوختن به افق‌های بلند توسعه و تداوم راه خدمتگزاران صدیق و بی ادعای دانشگاه در ۸۰ سال گذشته‌ در بهره‌گیری از ظرفیت‌های فراوان دانشگاه فرا بخوانم.

معتقدم حفاظت از این اعتماد عمومی، نیازمند صداقت و درستی و راستی است؛ بنابراین تلاش خواهم کرد امانت‌دار خوبی باشم و برای توسعه و پیشرفت دانشگاه از هیچ تلاش و کوششی دریغ ننمایم.

عزیزان، ما مسیر تازه‌ای را برای تغییرات گسترده آغاز کرده‌ایم و گام سپری در این راه پرسنگلاخ، بدون حمایت جامعه دانشگاهی در هر سه رکن مهم اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان سختکوش، ممکن نخواهد شد. امیدوارم تنهایم نگذارید.

در پایان، خود و همگان را به رعایت تقوای الهی در ادای وظیفه اجتماعی و پایبندی به مسیر شکوهمند انقلاب اسلامی و عمل به شعار زیبای وفاق ملی دولت خدمتگزار چهاردهم دعوت می‌کنم و علو درجات شهدای انقلاب اسلامی و شهیدان جنگ تحمیلی و به ویژه شهدای سرافراز و گلگون کفن دانشگاه تبریز را مسئلت می‌نمایم و از همه دوستان و همکاران استدعا دارم در عمل به وظیفه ملی صرفه‌جویی، از نصب بنر و پیام‌های تبریک و ارسال دسته گل و شیرینی امتناع فرمایند.

 و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِین. 

و پایان گفتار ما این است که: حمد و سپاس مخصوص پروردگار جهانیان است.

به گزارش ایسنا، محمدتقی اعلمی، استاد تمام گروه مهندسی عمران آب دانشکده فنی مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی، معاونت پشتیبانی و توسعه منابع، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تبریز، دبیر هیات اجرایی جذب هیات علمی و مدیر امور امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق برنامه از سوابق اجرایی وی است.

همچنین چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله در همایش‌های ملی و بین المللی، تالیف یک جلد کتاب، اجرای ۲ طرح پژوهشی از جمله فعالیت‌های علمی و آموزشی این استاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha