به گزارش ایسنا، این نشست که به بررسی مسائل و چالشهای مربوط به مدیریت این فضاها اختصاص داشت، در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.
حاضرین در این نشست، با ارائه تجربیات و تبادل نظرات، به تحلیل دقیق مشکلات موجود پرداخته و راهکارهای جدیدی را برای بهبود شرایط موجود پیشنهاد کردند. یکی از مباحث اصلی که در این نشست مطرح شد، اهمیت تناسب برنامههای ارائه شده در این فضاها با نیازهای واقعی شهروندان هر منطقه و اثرگذاری این عامل در افزایش رضایتمندی و جذب شهروندان برای استفاده از این مکانها بود. مدیر این طرح پژوهشی، دکتر زهره شهبازی، با مشارکت مدیران بوستان بانوان و شهربانوها از طریق بررسی دقیق و تحلیل ریشهای مشکلات، تلاش کردند عوامل مؤثر در بروز آنها، را شناسایی و دستهبندی نمایند. تثبیت جایگاه حقوقی و اداری معاونت زنان و خانواده در شهرداری، توجه به فعالیت فرهنگی به جای خدمات شهری و کارویژه تسهیلگری به عنوان کارکرد اصلی این مکانها، اهمیت اقتصاد فرهنگ از جمله مهمترین موضوعات مطرح شده در این نشست بودند.
این سلسله نشستهای تخصصی، با هدف ایجاد فهم عمیقتر از مشکلات و چالشهای موجود در مدیریت فضاهای زنانه و ارائه راهکارهای نوآورانه برای بهبود شرایط، به عنوان یک گام مهم در مسیر توسعه و ارتقاء کیفیت این فضاها محسوب میشود که مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در راستای همکاری با اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار مینماید.
انتهای پیام
نظرات