غلامرضا رضایی در گفتوگو با ایسنا با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) با بیان اینکه احیای شخصیت زنان جامعه در اسلام را به وضوح میتوان دید، اظهار کرد: همانطور که میدانیم پیامبر اکرم(ص) بهمسئله زنده به گور کردن دختران پایان دادند و امروز بیش از هر زمان دیگری در نظام ارزشی اسلامی ما به جایگاه زن در خانواده و جامعه بها داده میشود.
وی افزود: در شرایطی که بنیان خانواده در برابر حملات فرهنگی قرار دارد باید زنان و مادران جامعه با افزایش سطح آگاهی و شناخت خود نسبت به سیره و رفتار حضرت زهرا(س) به عنوان الگو و اسوه خود، نهاد خانواده را از هجوم مشکلات فکری و عقیدتی دور نگه دارند.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه نقش زنان علاوه بر مدیریت خانه و خانواده در اجتماع نیز دارای اهمیت است، گفت: زنان باید قدر خود را بدانند زیرا سلامت زن در خانواده به سلامت جامعه کمک میکند.
وی ادامه داد: الگوی اسلام برای زن، حضرت فاطمه(س) است که علاوه بر اینکه همسری دلسوز و فداکار و مادری مهربان بود به خوبی توانست در عرصه اجتماع و دفاع از حق و حقیقت نقش آفرینی کند. امروز باید سیره این بانوی بزرگوار برای دختران و زنان سرزمینمان تبیین شود تا آنها با الگوگیری از ایشان بتوانند هم در امور مدیریت خانه و خانواده و هم در اجتماع به خوبی ایفای نقش کنند.
رضایی خاطرنشان کرد: زن و مرد با هم برابرند و هیچ برتری بر یکدیگر ندارند، این برابری به معنای مساوات است در غیر این صورت زن و مرد مشابه هم نیستند.
وی یادآورشد: زن و مرد با یکدیگر مساوی هستند و هیچ ارجحیتی به یکدیگر ندارند، در واقع حقوق و وظایف یک زن مساوی یک مرد است، اما مشابه هم نیست که با در نظر گرفتن این حقوق و وظایف تمایزی ایجاد شود، زیرا این دو جنس همانند یکدیگر آفریده نشدهاند، اما برابر خلق شدهاند و موضوع وجود تمایز بین این دو جنس، به طور کلی منتفی است.
رضایی گفت: نباید تصور کرد زنان وقتی حقوقی مشابه مردان ندارند، اهمیتشان کمتر از آنان است، زیرا اسلام برای زن چیزی در نظر گرفته که با طبیعت او هماهنگ است و به او امنیت کامل داده و از او در برابر شرایط نامساعد و دشوار زندگی محافظت میکند.
وی با بیان اینکه اسلام هرگز افرادی که تعصب بر علیه زنان و یا تبعیض میان زن و مرد دارند را نمیپذیرد، افزود: قرآن بارها افرادی را مورد سرزنش قرار میدهد که معتقدند زنان پستتر از مردان هستند.
این استاد حوزه تصریح کرد: باید زنان جامعه ما که به لحاظ جایگاه اجتماعی و سیاسی منزلت دارند قدر خود را بدانند و در حفظ و تحکیم بنیان خانواده بکوشند و با تربیت نسلی مسئولیتپذیر و سالم به تعالی جامعه کمک کنند و خود با حضور در عرصه جامعه در مسیر توسعه و پیشرفت کشور نقشآفرینی کنند.
انتهای پیام
نظرات