به گزارش ایسنا، در پی تحولات بزرگ در صنعت خودروسازی، برقیسازی وسایل نقلیه با هدف کاهش آلایندهها و حفظ محیط زیست به سرعت در حال پیشرفت است. در این میان برقیسازی وسایلنقلیه، مهمترین اقدام در برقیسازی با هدف کاهش آلایندههاست.
شرکتهای بزرگ تولیدکننده خودرو به توسعه خط تولید خودروهای برقی پرداخته و هدف خود را به صفر رساندن تولید خودروهای با سوخت فسیلی در برنامه مشخص و زمانبندی شده قرار دادهاند.
تأمین انرژی الکتریکی خودروهای برقی از طریق ایستگاههای شارژ برقی انجام میشود که برآورده کردن الزامات و تطابق با استانداردهای بینالمللی یکی از مهمترین ویژگیها در ایستگاههای شارژ خودروی برقی است و در واقع نقشآفرینی صنعت برق هم در این مقوله است.
به نقل از پژوهشگاه نیرو، بر این اساس تدوین استانداردهای شارژ خودروهای برقی مدنظر قرار گرفته و پژوهشکده توزیع پژوهشگاه نیرو، با هماهنگی مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (آبانیرو)، اقدام به تدوین استانداردهای جدید برای سامانههای شارژ خودروی برقی، بر اساس نظامنامه استانداردهای صنعت برق کردهاند.
استانداردهای «سامانه شارژ هدایتی وسیله نقلیه برقی- قسمت ۱: الزامات عمومی» و «سامانه شارژ هدایتی وسیله نقلیهبرقی- قسمت ۲۴: ارتباط دیجیتال بین ایستگاه شارژ DC و وسیله نقلیه برقی برای کنترل شارژ DC» از جمله استانداردهای تدوین شده است که در نشست نوزدهمین کمیته تصویب، پس از طی مراحل بررسی پیشنویس استانداردهای تهیه شده در جلسات کمیسیون فنی و کمیتههای کارشناسی استانداردها در حوزه توزیع، تائید و تصویب شده و برای ابلاغ و انتشار در سطح ملی در گردش کار قرار گرفتهاند.
انتهای پیام
نظرات