• چهارشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403091410236
  • خبرنگار : 50184

سرپرست هیات قایقرانی کرمانشاه:

قایقرانان کرمانشاهی در دیگر استان‌ها تمرین می‌کنند

قایقرانان کرمانشاهی در دیگر استان‌ها تمرین می‌کنند

ایسنا/کرمانشاه سرپرست هیات قایقرانی استان کرمانشاه به مشکلات زیرساختی این رشته در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اکثر قهرمانان قایقرانی کرمانشاه در دیگر استان‌ها تمرین می‌کنند.

فریبرز ظریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مشکلات سال‌های اخیر قایقرانی کرمانشاه، اظهار کرد: در کرمانشاه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار خوبی در رشته قایقرانی وجود دارد. 

وی افزود: طی سالهای گذشته قایقرانان بزرگی از کرمانشاه به تیم‌های ملی دعوت شده‌اند و همین مسئله نیز باعث شده تا نگاه فدراسیون قایقرانی به استان ما مثبت باشد. 

سرپرست هیات قایقرانی کرمانشاه به اُفت و رکود قایقرانی استان در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: یکی از اصلی‌ترین این مشکلات، خشک شدن دریاچه شهربازی بود که به واسطه قرار داشتن آن در مرکز شهر و دسترسی راحت قایقرانان به آن، کمک بزرگی به این رشته در استان بود.

وی تصریح کرد: پس از خشک شدن دریاچه شهربازی، عملا دیگر فضایی برای تمرین قایقرانان کرمانشاهی وجود نداشت و آنها مجبور بودند مسافت زیادی را طی کرده و برای تمرین به سدهای اطراف شهر بروند.

سرپرست هیات قایقرانی کرمانشاه اضافه کرد: بُعد مسافت و مسئله امنیت جاده‌ها عاملی بود تا بسیاری از خانواده‌ها قبول نکنند فرزندانشان برای تمرین به خارج از شهر بروند. 

وی با بیان اینکه شروع قهرمانی در هر رشته‌ای معمولا از سنین شش تا هفت سالگی آغاز می‌شود، عنوان کرد: اگر ما فضایی برای استعدادیابی، آموزش و تمرین رده‌های سنین پایین نداشته باشیم، قطعا نمی‌توانیم در آن رشته موفقیت چندانی کسب کنیم. 

ظریفی ادامه داد: هرچند که استعدادهای بسیار خوبی در قایقرانی کرمانشاه وجود دارد، اما خانواده‌ها نمی‌پذیرند که فرزندانشان برای تمرین در پشت سدها به خارج از شهر بروند. 

وی تاکید کرد: مشکل نبود فضایی برای تمرین قایقرانان سبب شده تا اکثر قهرمانان ما تمرینات خود را در استان‌های دیگر مانند تهران انجام دهند.

سرپرست هیات قایقرانی کرمانشاه خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه اکثر قهرمانان بزرگ قایقرانی کرمانشاه همچون نازنین رحمانی، هیوا افضلی و نادیا تالانک از بانوان بوده‌اند، برای همین حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد کسانی هم که علاقمندند وارد رشته قایقرانی شوند، از بانوان هستند. 

وی تاکید کرد: در حال حاضر برای اینکه همچنان قایقرانی کرمانشاه را زنده نگه داریم، استعدادها را به مربیان این رشته در استان معرفی می‌کنیم تا آنها را در استخرها آموزش دهند. 

ظریفی یادآورشد: مربیان قایقرانی در استخرها تنها می‌توانند آموزش‌های اولیه قایقرانی را به استعدادهای این رشته ارائه بدهند و اگر می‌خواهیم در سالهای بعدی هم آنها را داشته باشیم، باید مشکل دریاچه شهربازی حل شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha