• چهارشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403091410228
  • خبرنگار : 51004

توان‌‎یابی بن بستی برای قهرمانی نیست

توان‌‎یابی بن بستی برای قهرمانی نیست

ایسنا/قم یک قهرمان پارالمپیک گفت: محدودیت به خاطر وجود معلولیت را ورزشکاران توان یاب تبدیل به موفقیت کردند و مطمئناً چند برابر دیگر ورزشکاران زحمت می‌کشند تا پرچم کشور را به اهتزاز در بیاورند و باعث خوشحالی مردم و رهبر معظم انقلاب شوند.

حسین گلستانی متولد ۷ اسفند ۱۳۷۰ در قم عضو تیم ملی والیبال نشسته جمهوری اسلامی ایران است. وی در در سه دوره پارالمپیک (ریو، توکیو، پاریس)، همراه با تیم والیبال نشسته ایران با شکست تمامی حریفان به مدال طلا دست یافت. از دیگر افتخارات مهم او می‌توان به کسب سه مدال طلا در بازی‌های پاراآسیایی اشاره کرد. در ادامه گفت‌وگوی ایسنا با این ورزشکار را می‌خوانید:

ایسنا: خودتان را معرفی کنید. و از چه سنی وارد ورزش شدید؟  

حسین گلستانی هستم از ۱۵ سالگی وارد رشته ورزشی والیبال شدم. افتخار قهرمانی و مدال طلا در سه دوره پارالمپیک (ریو، توکیو، پاریس)، دو قهرمانی جهان در هلند و بوسنی و ۳ دوره قهرمانی بازی‌های آسیایی را در کارنامه خود دارم.

ایسنا: مشوق شما در ورزش چه کسی بود؟

بر اثر تصادفی که در کودکی برایم رخ داد دچار معلولیت شدم. تشویق خانواده، علاقه شخصی به تحرک و پویایی و اثبات این مسئله که خواستن توانستن است، انگیزه من برای ورود به عرصه ورزش در سطح قهرمانی بوده است.

ایسنا: آیا زمانی که وارد این رشته شدید به قهرمانی جهان فکر می‌کردید؟  

من از ۱۵ سالگی وارد رشته ورزشی والیبال شدم. از همان اوایل آرزوی حضور در تیم ملی و قهرمانی در پارالمپیک را داشتم و همیشه این موضوع را برای خودم تصویرسازی می‌کردم تا اینکه به لطف خداوند و تشویق خانواده توانستم به این آرزو جامعه عمل بپوشانم.

ایسنا: آیا هیچ وقت انگیزه تان را برای ادامه مسیر از دست دادید؟

خیر، من هر لحظه انگیزم بیشتر از قبل بوده و همیشه به اینکه سرباز تیم ملی جمهوری اسلامی ایران هستم افتخار کردم و این امر باعث انگیزه‌ام بوده است.

ایسنا: این مسئله که توان یابی محدودیت نیست را چطور تعریف می‌کنید؟

اگر قرار باشد معلولیت عامل ناتوانی باشد پس همه افرادی که سالم هستند باید توانا و کارآمد باشند و تمام افراد توان‌یاب، ناتوان باشند. در حالی که می‌بینیم بسیاری از افراد توان‌یاب در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی بسیار خوش درخشیدند.

ورزشکاران توان یاب و جانباز به نظرم همت و عزم بالایی دارند و با وجود تمام مشکلات وظیفه‌ی خود را به خوبی انجام دادند؛ از نتایج این ورزشکاران می‌توانید به صحت حرفم پی ببرید. محدودیت به خاطر وجود معلولیت را ورزشکاران توان یاب تبدیل به موفقیت کردند و مطمئنا چند برابر دیگر ورزشکاران زحمت می‌کشند تا پرچم کشور را به اهتزاز در بیاورند و باعث خوشحالی مردم و رهبر معظم انقلاب شوند.

ایسنا: سخن شما با توان یابانی که خانه نشینی را در اولویت قرار دادند چیست؟

ورزش برای افراد توان‌یاب واجب است جدا از مسیر قهرمانی برای بالا بردن سلامت روح و جسم ورزش را به همه دوستانم توصیه می‌کنم.

 اطلاع رسانی و پوشش رسانه‌ای رویدادهای ورزشی توان‌یابان بسیار اهمیت دارد زیرا تاثیرات مثبتی را در دیدگاه جامعه به این قشر ایجاد می‌کند و از طرفی منجر به ایجاد انگیزه و رغبت برای افراد توان‌یاب می‌شود.

ایسنا: سخن آخر

ورزش از ارکان اصلی زندگی بنده به حساب می‌آید و روی همه ابعاد زندگی من تاثیرگذار بوده است و خوشحالم که با خواست خدا توانستم برای کشورم به عنوان عضو کوچکی خدمت کنم.

در پایان از همه مردم عزیز و سرافراز کشورم به خاطر دعاها و انرژی‌های مثبتی که به ما می‌دهند تشکر می‌کنم. از مسئولین مربوط به امر ورزش هم صمیمانه می‌خواهم که نگاه ویژه به ورزش جانبازان و توان یابان داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha