• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۹:۵۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403091309710
  • خبرنگار : 50225

انتقاد استاندار خوزستان از ورود فاضلاب به رودخانه کارون

انتقاد استاندار خوزستان از ورود فاضلاب به رودخانه کارون

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: ورود فاضلاب از ۲۴ نقطه به رودخانه کارون در مقطع اهواز، شوخی نیست و همه باید موضوع محیط زیست را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم و از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد استفاده کنیم. 

سید محمدرضا موالی‌زاده در کارگروه هوای پاک و شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون که امروز (۱۳ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به بررسی میدانی مشکلات آلودگی آب، خاک و هوا در سفر دو روزه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به خوزستان، اظهار کرد: مقرر شده هفته آینده در تهران، مجموعه مباحث در کارگروهی مطرح و دنبال شود که این کار نشان‌دهنده عزم و اهتمام جدی برای حل مسائل محیط زیست استان خوزستان است. 

وی افزود: هر چند مشکلات در خوزستان انباشته شده است، اما امیدواریم با اقداماتی که انجام می‌شود به سمت حل شدن این مشکلات و بهبود شرایط خوزستان برویم. 

استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم همکاری بین بخشی به منظور حل مشکلات استان، عنوان کرد: در حال حاضر همکاری بین بخشی در حد مطلوب و در تراز شایسته نیست و باید به این نکته توجه شود.

موالی‌زاده عنوان کرد: باید اقدامات با پشتوانه کارشناسی انجام شوند. از ابتدا نباید پروژه‌ای که از نظر علمی مشکل دارد و به نتیجه نمی‌رسد، انجام و سپس کار کارشناسی انجام شود. بنابراین باید مطالعات و کار کارشناسی و با توجه به تجربه‌ها همزمان انجام شوند.

وی تصریح کرد: در ستاد ملی مقابله با گرد و غبار باید موضوعات مربوط به ریزگردها با محوریت و با تمرکز بر خوزستان برگزار و پیگیری شوند. کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا نیز باید با محوریت مباحث استان خوزستان برگزار شود.

استاندار خوزستان در خصوص وضعیت فلرهای نفتی گفت: جمع‌آوری گازهای همراه نفت یکی از موضوعات مهم است و مجموعه اقدامات و پشتیبانی‌های مورد نیاز در این خصوص باید انجام شود. مشکلات در توزیع سوخت با استاندارد بالا نیز یکی از واقعیت‌هایی است که با آن مواجه هستیم و باید در این خصوص مساعدت شود.

موالی‌زاده تصریح کرد: با توجه به مشکلات محیط زیستی خوزستان باید معافیت نیروگاه‌ها و صنایع از سوخت جایگزین انجام و سوزاندن مازوت از کار این صنایع خارج شود.

وی با تاکید بر لزوم توجه به توسعه حمل و نقل عمومی بیان کرد: موضوعات محیط زیستی بحث‌های دست چندم نیستند و محیط زیست باید جدی گرفته شود. مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها نیز موضوعی محوری است و روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند زیرا با زندگی روزمره مردم سر و کار دارد.

وی تصریح کرد: مطرح شدن ورود فاضلاب از ۲۴ نقطه به رودخانه کارون در مقطع اهواز، شوخی نیست و همه باید موضوع محیط زیست را به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم و از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها سازمان‌های مردم نهاد استفاده کنیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۲۱:۴۸

اگر خانه ها تسویه آب نداشته باشند میشود همان تقریباً فاضلاب حیف از کارون نیست که فاضلاب در آن ریخته شود

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۶ ۱۳:۱۰

بیشترین حجم فاضلاب شهری بعد از اهواز در مسجدسلیمان تولید میشه و ریخته میشه به رودخانه شور....اگه تصفیه خانه فاضلاب در منطقه تمبی احداث بشه 100%فاضلاب شهری مسجدسلیمان جمع آوری میشه و آلودگی آب رودخانه رو بشدت کم میکنه

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۶ ۱۳:۱۹

سلام متاسفانه جاده اتوبان اکباتان هم فرو نشست جاده و هم کنده کاری و هم خرابی آسفالت و هم جاری شدن فاضلاب و بارش‌ها و هم نبود خط کشی که هیچ مسئولیتی درباره این جاده نه شورای شهر و شهرداری قرار نمی گیرد و رسیدگی نمی شود استاندار محترم لطفا نظری کن

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۹ ۰۸:۴۲

با سلام . متاسفانه در گیلان . خوزستان و اکثر استانها دریا و رودخانه را محل دفع فاضلاب خانه می دانند . . آن هم بعلت ضعف فرهنگی و مدیریت مدیران اداره فاضلاب