• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403091309349
  • خبرنگار : 50294

رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان:

قرآن سفرە ضیافت الهی است

قرآن سفرە ضیافت الهی است

ایسنا/کردستان رئیس دانشگاه فرهنگیان کردستان قرآن کریم را نعمت الهی دانست و گفت: پیامبر مکرم اسلام (ص) قرآن را به مادبە الهی به معنی سفره گسترده خداوند تشبیه کردە و می‌فرماید قرآن سفره ضیافت خداوند است و تا می‌توانید از این ضیافت بهره بگیرید. 

سید شهاب ارکیان امروز (۱۳ آذر) در ویژه برنامه قرآن، معنویت، مقاومت و شهادت که با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاهیان و مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: همانگونه که می‌دانید سفره مایه حیات انسان است چون از آن رزق و روزی می‌خورد، پس از این توصیف پیامبر مکرم اسلام کە می گوید قرآن مادبە الهی است، در می‌یابیم که قرآن مایه حیات معنوی انسان‌ها است.

وی، بیان کرد: تلاوت قرآن کریم از سوی خداوند بر انسان‌ها واجب شده و ما در نمازهای یومیه به صورت مکرر سوره حمد را تلاوت می‌کنیم، زیرا گفته شده کە نماز بی حمد و فاتحە نماز نیست.

رییس دانشگاه فرهنگیان استان اضافه کرد: همچنین خداوند سبحان در سوره مزمل دو مرتبە بە تلاوت قرآن توصیه کردە است، در ابتدای سوره که پیامبر را مورد خطاب قرار می‌دهد از او می‌خواهد تا بخش عمده‌ای از شب را به عبادت و راز و نیاز بپردازد و در ادامه سورە می‌فرماید قرآن را با آرامش بخوانید تا بتواند دل‌های شما را متوجه خداوند کند. 

ارکیان تاکید کرد: کوشش و تلاش ما نباید صرفاً تمام کردن قرآن باشد، بلکه هدف ما به حرکت درآوردن قرآن توسط کلمات و عبارتی است که بە عنوان آیات خداوند ذکر شده‌است. 

وی اضافه کرد: اگرچه این کلمات در قرآن خطاب به پیامبر اسلام مطرح شده‌است، اما همه ما مخاطب قرآن هستیم و باید از آن پیروی کنیم. 

ارکیان با اشاره به اینکه مطالعه سبب روشنایی دل‌ها می‌شود، گفت: وقتی کتابی را مطالعه می‌کنیم هم کتاب بە ما روشنی می‌بخشد هم ما به کتاب روشنی می‌بخشیم و هم به معارفی که در آن کتاب ذکر شده آگاهی پیدا می‌کنیم و اگر نواقصی هم باشد آن را  برطرف می‌کنیم، اما کتاب الهی و کتاب قرآن از این قاعده مستثنا است و در هیچ جایی گفتە نشدە کە قرآن را مطالعه کنید، بلکه همواره گفته شده است، که قرآن را تلاوت کنید، لذا با این اوصاف می‌توان گفت تنها کتاب از منظر خداوند کتاب قرآن است و سایر کتاب‌ها شبه کتاب هستند. 

وی در پایان بر ضرورت تدبر در قرآن تاکید و یادآور شد: هموارە در قرآن آمدە است کە در قرآن تدبر کنید، این بدین معنی است که خداوند متعال علاوه بر قرآن تدبر در آن را نیز از ما درخواست کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha