• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403091309217
  • خبرنگار : 50046

معاون دفتر پشتیبانی امور فناوری معاونت فناوری وزارت علوم خبر داد

تلاش برای توسعه ایده‌پروری در حوزه صنایع روستایی

تلاش برای توسعه ایده‌پروری در حوزه صنایع روستایی

ایسنا/خراسان شمالی معاون دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم از انجام تلاش‌ها برای توسعه ایده‌پروری در حوزه صنایع روستایی خبر داد.

دکتر مریم ملونی در گفت و گو با ایسنا در بجنورد، ابراز امیدواری کرد که این امر محقق شود تا افراد ساکن در روستاها بتوانند محصولات منطقه خود را در سطح فرا منطقه ای و حتی صادرات آن ها به خارج از کشور عرضه کنند.

وی در پاسخ به این سوال که هم اکنون وضعیت و جایگاه پژوهش در کشور چگونه است؟ اظهار کرد: طی سال های اخیر وزارت علوم رویکرد خوبی در این حوزه داشته و در عرصه تولید علم و ثبت مقالات علمی رتبه خوبی داشته ایم.

ملونی افزود: نکته مهمی که در قالب رویداد امید شاهد آن هستیم این است که در سطح جوانان دارای پژوهش و ایده های نو باشیم.

وی ادامه داد: حتی تلاش ما بر این است تا ایده های نو توسط اعضای هیات های علمی و صنایع نیز خلق شوند و این ایده ها به سوی ایجاد شرکت ها سوق یابند.

معاون دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم تاکید کرد: هدف از رویداد امید این است که ایده های جدید جوان ها به ایجاد کسب و کار پایدار برای این افراد منجر شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه وزارت علوم برای انجام تحقیقات تا چه میزان اهمیت قائل است؟ گفت: وزارت علوم برای ایده هایی که تبدیل و کسب و کار پایدار می شود، یک بسته حمایتی تعریف کرده است که این بسته در سه بخش ارائه می شود و افراد با ورود به این رویداد و ثبت نام در آن از بسته های رایگان همچون آموزش، ایده پروری و ... برخوردار می شوند.

ملونی تصریح کرد: در خراسان شمالی پتانسیل های زیادی در صنایع فرهنگی، نرم (صنایع دستی و گردشگری) برای توسعه بازار با ایجاد زیرساخت های لازم  در حوزه های بازاریابی محصولات فنی، تخصصی، ثبت برند، شناسنامه  دار کردن آثار و .... وجود دارد.

وی گفت: هدف طرح ملی پویش توان افزایی شکل گیری هسته‌های نوآور و فناور فراهم کردن بستر مناسب برای شکل گیری مجموعه‌های تخصصی خدمات پشتیبان فناور با استفاده از ظرفیت بومی و منطقه ای است و از افراد دارای ایده برای راه اندازی کسب و کارهای فناورانه و نوآورانه و نیز مجموعه‌های توانمند و دارای پتانسیل  در حوزه آموزش، برندسازی، ثبت مالکیت فکری و ... که اقدام به ثبت نام و ارائه مستندات کنند؛ پس از ارزیابی در شبکه زیست بوم نوآوری کشور ایفای نقش خواهند شد.

وی افزود: ظرفیت‌های خوبی به ویژه در حوزه‌های صنایع خلاق، فرهنگی و نرم، گیاهان دارویی در استان خراسان شمالی مشاهده می شود و امیدوار هستیم ایده‌هایی در حوزه صنایع روستایی داشته باشیم و این ایده‌ها توسعه یابد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha