علی داودی در گفت و گویی رسانهای با بیان اینکه در سال بیش از ۷ هزار بازرسی ادواری از آسانسورهای ساختمانهای خوزستان انجام میشود، اظهار کرد: سالانه بیش از یک هزار و ۵۰۰ تاییدیه ایمنی توسط اداره کل استاندارد خوزستان صادر میشود.
وی در خصوص ضمانتهای اجرایی استانداردسازی آسانسورها افزود: یکی از ضمانتهای اجرایی این است که صدور پایان کار ساختمانها از سوی شهرداری، در گروی اصل صدور گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور از سوی اداره کل استاندارد است. این فرآیند از سال ۹۰ در خوزستان و از سال ۹۴ در کشور به صورت سامانهای انجام میشود.
مدیر کل استاندارد خوزستان با بیان اینکه وضعیت ایمنی آسانسورها در کل کشور مطلوب است، خاطرنشان کرد: در صورتی که کل فرآیند استانداردسازی آسانسورها رعایت شود، امکان بروز حادثه برای آن بسیار کم خواهد بود.
داودی با اشاره به روند بازرسی از ایمنی آسانسورها عنوان کرد: در طول سال بر اساس درخواستهایی که برای این اداره ارسال میشود بازدیدها برای بررسی عملکرد و ایمنی آسانسورها انجام میشود. بازرسی از آسانسورها به دو قسمت اولیه و ادواری تقسیم میشود که بازدید اولیه قبل از بهرهبرداری انجام میشود و پس از تایید، گواهینامه ایمنی و کیفیت صادر میشود.
وی عنوان داد: باید توجه شود برای آسانسورهایی که گواهینامه اولیه را ندارند پایان کار صادر نمیشود و علاوه بر آن در صورت وقوع حادثه ناشی از بهرهبرداری از آسانسور حتی از خدمات بیمهای بهرهمند نخواهند شد.
مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: بعد از گذشت یک سال از تاریخ صدور گواهینامه ایمنی و کیفیت آسانسور و منقضی شدن دوره اعتبار گواهینامه، تمامی مدیران ساختمانها، مالکین و استفادهکنندگان از آسانسورهای منصوبه در ساختمانها باید جهت اطمینان از شرایط ایمنی اولیه آسانسور و همچنین بررسی وضعیت و صحت عملکرد شرکتهای خدماتدهنده سرویس و نگهداری در طی زمان مورد استفاده، نسبت به ثبت بازرسی ادواری و مراقبتی در سامانه کشوری آسانسور و اخذ گواهنامه کیفیت ادورای اقدام کنند.
داودی خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند برای اطلاع از وضعیت ایمنی آسانسور شناسه ملی ۱۰ رقمی نصب شده در کابین آسانسور را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کنند. همچنین سازمان ملی استاندارد آماده دریافت شکایات مردمی از طریق سامانه مردم دار به آدرس ۱۵۱۷.inso.ir و سامانه تلفنی ۱۵۱۷ است.
انتهای پیام
نظرات