به گزارش ایسنا، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در جریان کنفرانسی درباره حمایت انسانی از غزه در قاهره، خاطرنشان کرد: ما خواستار حمایت از غزه هستیم تا همانطور که از نظر سیاسی آن را رها کردهایم، در زمینه بشردوستانه آن را رها نکنیم.
وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش آماده است تا به محض فراهم شدن شرایط میدانی امن برای آن، تعداد زیادی کاروان حامل کمک به غزه ارسال کند.
وی در ادامه افزود، جامعه بینالمللی باید رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهد تا گذرگاههای خود را باز کند و آنها را با توجه به ظرفیت واقعی برای ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه مدیریت و راهاندازی کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه مصر همچنین تاکید کرد: زمان آن فرا رسیده است که سیاستهای استانداردهای دوگانه در غزه را رها کنیم و برای اجرای قطعنامههای سازمان ملل متحد و دستورات دیوان بینالمللی دادگستری موضعی قاطع و فوری اتخاذ کنیم.
آژانس آنروا که زیر نظر سازمان ملل است، روز یکشنبه اعلام کرد ارسال کمکهای ضروری به غزه را از طریق یک گذرگاه کلیدی به غزه تعلیق میکند، زیرا وضعیت کار «غیرممکن» شده است.
اخیرا روزنامه عبری «هاآرتص» طی یک افشاگری گزارش کرد ارتش رژیم صهیونیستی به صورت غیرمستقیم از گروههایی که کمکها را غارت میکنند، حمایت و مبالغی را برای عبور کامیونهای کمکرسانی تحمیل میکند.
روزنامه هاآرتص نوشت، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی حتی به دادگاه عالی رژیم صهیونیستی هم اطلاع داده که به تاجران بخش خصوصی اجازه نخواهد داد مواد غذایی و محصولات را به غزه وارد کنند.
این در حالی است که سازمانهای امدادی در غزه بارها هشدار دادهاند که بدون واردات مواد غذایی توسط بخش خصوصی، خطر قحطی به شکل قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال»، پیشتر گزارش داده بود، قاهره اخیرا پیشنهادی را ارائه کرده است که شامل آتشبس ۶۰ روزه و تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی است.
طبق گزارش این روزنامه، پیشنهاد مصر همچنین شامل بازگشایی گذرگاه رفح در ماه دسامبر است و در آن تاکید شده است که تشکیلات خودگردان فلسطین با همراهی اروپا و در چارچوب نظارت رژیم صهیونیستی، بر طرف فلسطینی این گذرگاه نظارت خواهد کرد و حماس به طور کامل از گذرگاه خارج میشود.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۳ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و حدود ۵۰ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام
نظرات