• دوشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403091208463
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی فقیه استان تاکید کرد:

سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان در قالب تعاونی

سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان در قالب تعاونی

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: افزایش تولید، توسعه صنایع تبدیلی و ارتقای مشارکت مردمی بعنوان پیشران توسعه بخش کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان در دیدار امروز با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در این سازمان تدوین برنامه پنج ساله جهش تولید در بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان را بدلیل اینکه می‌تواند ظرفیت ها، پتانسیل ها و نقشه راه را مشخص و از طرفی پیشرفت برنامه قابل ارزیابی باشد را بسیار مهم و ارزشمند برشمرد و گفت: در راستای دستیابی به اهداف برنامه جهش تولید، تسهیل گری در امور، افزایش مشارکت مردمی و حمایت نهادهای دولتی را از شاخص ترین عوامل برشمرد.

آیت‌الله محامی با تاکید بر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در قالب تعاونی افزود: برای انجام کارهای بزرگ می‌بایست سرمایه های کوچک با ایجاد تعاونی ها تجمیع شود.

وی خواستار توسعه صنایع تبدیلی و غذایی و ترویج آموزش و انتقال جدیدترین یافته ها به بهره برداران بعنوان پیشران بخش کشاورزی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با اشاره به تدوین برنامه ۵ ساله جهش تولید در بخش کشاورزی استان به بخشی از شاخص ترین برنامه های این سازمان پرداخت و اظهار کرد: بر اساس این برنامه هر ساله تحقق برنامه بر اساس شاخص های معین مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

علیرضا دهمرده گفت: در حال حاضر ۷۸۰۰ هکتار موزستان با تولید سالیانه ۲۳۱ هزار تن معادل ۹۸ درصد تولید موز کشور در استان وجود دارد که ۲۵ درصد مورد نیاز کشور را تأمین می‌کند بر اساس  برنامه جهش تولید سیستان‌وبلوچستان قادر خواهد بود طی سه سال در صورت تأمین منابع مورد نیاز، سطح زیر کشت موز را به ۲۰ هزار هکتار رسانده و با بهره‌گیری از دانش نوین در کشت و ارتقای میانگین تولید، سالانه ۹۰۰ هزار تن موز معادل نیاز کشور در موزستان‌های سواحل مکران تولید و وارد بازار کند و از این طریق کشور را از واردات موز بی نیاز و از خروج سالیانه بالغ بر ۴۵۰ میلیون دلار ارز به خارج از کشور جلوگیری کند.

وی با اشاره به طرح ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ که با همت بخش خصوصی در حال اجراست، تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۲۲ مرغداری جدید به بهره رسیده و ۴ واحد مرغداری غیرفعال نیز به مدار تولید پیوسته است.

دهمرده گفت: در ابتدای امسال میزان تولید گوشت مرغ ۴۶ درصد نیاز استان را تأمین می‌کرد و ان‌شاءالله با اجرای برنامه جهش تولید این رقم به ۵۸ درصد ارتقا یافته و تا پایان سال ۱۴۰۵ به خودکفایی خواهیم رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha