فقیهی در رابطه با تأسیس و ارزیابی این مراکز، بیان کرد: با توجه به نیاز روزافزون افراد جامعه به آموزش در خصوص مسائل حوزه پزشکی و پیراپزشکی و افزایش مراکز غیرمتخصص در این حوزه، وزرات بهداشت به منظور ساماندهی در این خصوص، اقدام به تاسیس «مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی» کرده است.
وی افزود: مرکز آموزش مهارتی و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال ۱۳۹۸ تاسیس شد و با حمایت معاون آموزشی دانشگاه، عملکرد این مرکز نسبت به سالهای پیش جهش ۱۰۰ درصدی داشته است.
سرپرست مرکز آموزش مهارتی و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی اراک، ادامه داد: با توجه به فعال شدن این مرکز در اراک، اعضای هیئت علمی و سایر معاونتها در صورت تمایل و نیاز به برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی، با مراجعه به سایت مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی، امکان مشاهده کلیه دورههای آموزش مهارتی و حرفهای تدوین شده را دارند.
فقیهی خاطرنشان کرد: در صورتی که دوره مورد نظر اساتید و معاونتهای دانشگاه، در این سایت تدوین نشده باشد، مرکز آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی اراک آمادگی کامل خود را جهت همکاری در تدوین دورهها و ارسال دورههای پیشنهادی به مرکز ملی اعلام می کند.
وی گفت: مدارک صادر شده از سوی این مرکز باید هلوگرام و بارکد داشته و مستقیما از مرکز مهارت ملی صادر شده باشد و قابل ترجمه و استناد در مراجع قضائی است و قابلیت پیگیری مستقیم از مرکز مهارت ملی را نیز دارد.
فقیهی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین وظایف این مرکز ارزیابی به منظور تاسیس مراکز آموزش مهارتی و حرفهای و همچنین برگزاری دورههای آموزشی برای توانمندسازی پزشکان و پیراپزشکان است، تاکید کرد: با توجه به دستورالعملهای ابلاغی، برگزاری هر گونه دورههای آموزشی و مهارتی در حیطه سلامت و پزشکی تنها توسط مراکز مورد تایید مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی، قانونی است.
به گزارش ایسنا به نقل از علوم پزشکی استان، وی در پایان افزود: افراد متقاضی همکاری با این مراکز، باید عضو هیئت علمی دانشگاه بوده یا دورههای مربیگری مراکز آموزش مهارتی و حرفهای علوم پزشکی را گذرانده باشند.
انتهای پیام
نظرات