حجتالاسلام والمسلمین سرلک امروز (۱۱ آذرماه) در چهارمین رویداد استارتاپی با عنوان ایمنی، سلامت و محیطزیست، اظهار کرد: امروز جایگاه علم، تحقیق و پژوهش در کشور جایگاه بسیار ارزندهای است و از این رو، اجرای درست طرحهای مهم علمی و پژوهشی باعث توسعه و پیشرفت کشور خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاهها همیشه در خط مقدم مباحث علمی بوده و هستند و پیشرفتهای علمی به توسعه و کارآمدی مراکز آموزشی و دانشگاهی آن جامعه بستگی دارند.
امام جمعه الیگودرز ارائه آموزشهای مهارت محور را یکی از ویژگیهای مهم و برجسته دانشگاه جامع علمی کاربردی برشمرد و افزود: برگزاری رویدادهای استارتاپی در این دانشگاه با موضوع محیطزیست و کاهش آلودگی که با سلامتی و جان مردم در ارتباط است، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان نیز در این رویداد اظهار کرد: مأموریت این دانشگاه، تربیت نیروی ماهر، متخصص و کارآفرین است تا بتوانیم در همین راستا، زمینه ایجاد شغل را در جامعه برای افراد توانمند فراهم کنیم.
وی با اشاره به ماهیت استارتاپها گفت: استارتاپها پدیدههای نوظهوری هستند که باعث کشف فرصتها با حداقل سرمایه و امکانات، دست به ابداع و نوآوریهای کارآفرینانه میزنند، تا در مسیر رشد اقتصادی و پویایی جامعه سهمی داشته باشند.
رئیس دانشگاه جامع علمی - کاربردی لرستان ادامه داد: سه دسته رویداد استارتاپی در دستور کار دانشگاه جامع علمی - کاربردی قرار دارد که شامل رویدادهای استارتاپی نیاز محور، زمینه محور و موضوع محور هستند.
جعفری بیان کرد: برای سومین سال پیاپی، رویدادهای استارتاپی در استان توسط مراکز آموزش علمی کاربردی برگزار میشود و در برنامه داریم تا پایان سال جاری ۱۰ رویداد استارتاپی در این مراکز برگزار کنیم.
وی با تشریح این رویداد و چگونگی برگزاری آن گفت: در فراخوان این رویداد، ۳۲ ایده به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی، شش ایده به مرحله داوری راه یافتند که در پایان و پس از داوری ایدهها، سه ایده علیرضا کریمی، احسان لک و ستایش لک به ترتیب بهعنوان ایدههای برتر جهت معرفی به صنایع انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظرات