• شنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403091006890
  • خبرنگار : 50072

رئیس پارک علم‌وفناوری خراسان:

مخاطب نمایشگاه علم و فناوری امسال آحاد جامعه است

مخاطب نمایشگاه علم و فناوری امسال آحاد جامعه است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پارک علم‌وفناوری خراسان گفت: در نمایشگاه علم‌وفناوری امسال تلاش شده است، عموم جامعه درگیر و از ظرفیت همه استفاده شود و در واقع مخاطب نمایشگاه، آحاد جامعه است.

علی اسماعیلی ۱۰ آذر، در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری اظهار کرد: هفته پژوهش و فناوری به‌عنوان رویداد سالیانه در سطح استانی و ملی برگزار می‌شود و هدف آن نمایش دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان است. در برنامه هفته پژوهش امسال سعی شده است، آحاد جامعه را مخاطب قرار دهیم و این نمایشگاه فرصتی است که دستاوردهای فرزندان ایران‌زمین را به نمایش بگذاریم و حضور گسترده آحاد مردم در نمایشگاه باعث افزایش اعتماد به‌ غرور ملی خواهد شد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان به اهمیت این هفته و نمایشگاه آن اشاره کرد و گفت: امسال بیش از ۱۵۰ دستاورد مختلف در نمایشگاه ارائه خواهد شد. اگر قرار باشد کارآفرینی در جامعه گسترده شود باید از قشرهای پایین، خانواده‌ها و سنین پایین‌تر و دانش‌آموزان آغاز شود؛ چراکه خانواده‌ها نقش مهمی در هدایت شغلی کارآفرینی فرزندان خود دارند.

اسماعیلی ادامه داد: نمایشگاه فرصتی برای شرکت‌های فناوری و کارآفرینان بومی است تا دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند و از آموزش‌های لازم برای حضور در نمایشگاه‌ها بهره‌مند شوند.

وی گفت: ۶۰ درصد بودجه پژوهشی تمام دستگاه‌های اجرایی به صورت مستقیم وارد صندوق عتف می‌شود که از محل این صندوق تامین اعتبار برای ارایه مسایل و مشکلات به مراکز علمی و پژوهشی به منظور یافتن راه حل‌های جدید و نوآورانه است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان بیان کرد: برنامه‌ریزی برای نمایشگاه هفته پژوهش امسال، از تیرماه آغاز شده و شروع این فرایند با ارزیابی نمایشگاه‌های سال‌های گذشته بوده است. یکی از مشکلاتی که هرساله وجود داشت این بود که شاید بسیاری از شرکت‌ها علاقه چندانی به حضور در نمایشگاه نداشتند و جزو اولویت‌های آن‌ها نبوده است. بنابراین به دنبال این بودیم که انگیزه ایجاد کنیم تا این شرکت‌ها نیز حضور پیدا کنند.

اسماعیلی همچنین به اهمیت همکاری بین دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه می‌تواند، بستری برای برقراری ارتباط و تبادل نظر در مورد نیازهای پژوهشی باشد.

دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار خراسان رضوی بر اهمیت این هفته و فعالیت‌های مرتبط با آن تاکید و توضیحاتی درباره ساختار و برنامه‌های اجرایی این رویداد ارائه کرد.

وی بر توسعه اکوسیستم استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان و اهمیت آن در اقتصاد دانش‌بنیان تاکید و همچنین به لزوم فرهنگ‌سازی در این حوزه و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای اطلاع‌رسانی بهتر اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha