داریوش بارانی بیرانوند امروز دهم آذرماه در جمع خبرنگاران در خصوص برگزاری رویداد بینالمللی «محیط زیست و سلامت شهری» با حضور سفرا و شهرداران آسیایی، بیان کرد: همه دغدغه ارتقای کیفیت زیست در خرمآباد و توسعه شهر و استان را داریم.
وی اضافه کرد: مادامی که به اجماع عمومی در خصوص تعریف توسعه نرسیم، همیشه اختلاف خواهیم داشت، برگزاری اولین رویداد بینالمللی تاریخ لرستان در این مقیاس نباید محل جدل باشد درحالیکه شهرداریهای کشور دارای دبیرخانه برگزاری همایشهای بینالمللی هستند.
لرستان دچار فقر مولد است
بارانی بیرانوند در ادامه با بیان اینکه رقبای مرکز استانها کجا هستند و لرستان کجاست؟ تصریح کرد: میگویند لرستان دچار فقر است و بنده اصلاح میکنم لرستان دچار فقر مولد است. از آخر، سومین استان پس از سیستان و کرمان به لحاظ فقر مسکن هستیم، این درحالی است که به لحاظ ظرفیتهای اقلیمی، انسانی، منابع، معادن، آب، کشاورزی و فرهنگ کم نداریم، اما مختصات این استان با آمار همخوانی ندارد؟ ریشه این فقر مولد کجاست که با این همه ظرفیت همخوانی ندارد؟ باید بگویم ریشه این فقر نشات گرفته از تفکر ماست از مدیر گرفته تا مطالبهگر و منتقد.
وی افزود: مسئله ما در لرستان نه زیرساخت، نه ابراز و نه امکان و ظرفیت توسعه است بلکه مسئله اصلی استان، باور به توسعه است. برگزاری این رویداد یک موضوع تکلیفی بود هرچند با تمام توان آماده برگزاری آن بودیم و آن را لازمه توسعه استان میدانیم. اگر این رویداد برگزاری نمیشد سه روز زودتر حقوق کارکنان فضای سبز پرداخت میشد و یا چند چشمه سرویس بهداشتی ایجاد میشد و این درک درستی از توسعه نیست؟
شهردار مرکز لرستان در پاسخ به این سوال که برآیند برگزاری رویداد بینالمللی محیط زیست و سلامت شهری چه بود؟ اظهار کرد: در امر برگزاری این رویداد باید افراد خبره و متخصص در ابعاد و وجه سیاسی، امنیتی و زیستمحیطی اظهار نظر کنند؛ اما من معتقدم در این رویداد امنیت، ظرفیت، برنامهریزی و تشریفات خود را به رخ کشیدیم.
بارانی بیرانوند گفت: مرجع ما در این رویداد مدیریت ارشد لرستان، نماینده ولی فقیه در استان و نهادهای امنیتی و نظامی بودند که همکاری و مشاوره لازم را با شهرداری خرمآباد داشتند.
۲ میلیارد تومان برای برگزاری این رویداد بینالمللی هزینه شده است
وی با بیان اینکه دو میلیارد تومان برای برگزاری این رویداد بینالمللی هزینه شده است، گفت: بیش از ۹۰ درصد مصوبات شهرداری را ابتدای سال در شورا مصوب میکنیم و از طریق آن رویدادهای فرهنگی، کارهای اجتماعی در راستای ایجاد نشاط اجتماعی و عمرانی و مبلمان شهری را طرحریزی میکنیم و برای برگزاری این رویداد براساس مصوبه شورا که ابتدای سال انجام شده اقدام کردهایم و چنانچه خارج از این مصوبات تخطی کرده باشم میتوانند با من برخورد کنند.
شهردار مرکز لرستان با بیان اینکه ریاست کمیته محیط زیست و سلامت شهری را کسب کردیم و جزو شش کمیته اصلی شهرداران آسیایی شدهایم، بیان کرد: این رویداد در بالاترین تراز کیفی برگزار شد و سفرا و روسای اصلی سازمانهای بینالمللی در خرمآباد حضور یافتند و خوشبختانه منجر به عقد تفاهمنامههایی با سرمایهگذاران خارجی شد. در حوزه پسماند با یک سرمایهگذار تونسی امضا شد و در بحث صنایع تبدیلی و کشاورزی نیز قراردادی بسته شده که از طریق استانداری لرستان در حال پیگیری است.
بارانی بیرانوند برگزاری این رویداد را یکی از نقاط عطف تاریخ شهرداری لرستان برشمرد و با بیان اینکه رویکرد مدیریت ارشد لرستان نیز همین است، خاطرنشان کرد: راهی نداریم جز اینکه در تراز ملی و بینالملی نقشآفرینی کنیم، لرستان در حوزه گردشگری، صنایع تبدیلی و کشاورزی حرف برای گفتن دارد. در این رویداد بینالمللی در شیوه اجرا شهرداری خرمآباد با تمام توان و ظرفیتش و برنامهریزیها شبانهروزی آبروداری کردیم.
امروزه کانون اصلی ایجاد رضایت و نارضایتی مردم شهرداریها هستند
وی در ادامه با اشاره به اینکه تیم خیبر خرمآباد به اندازه خرمآباد در هر شهری طرفدار دارد و این نشان میدهد که توان و زور بازوی لرستان در دیگر استانها در حال هزینه شدن است.
شهردار خرمآباد با بیان اینکه ظرفیت کاری و عملیاتی شهرداریها نهتنها در لرستان بلکه در کل کشور بسیار گسترده است و این درحالی است که امکان رضایتمندی در مجموعه شهرداری خرمآباد میتواند با همه دستگاههای اجرایی استان برابری کند و این را به گزاف نمیگویم، گفت: امروزه کانون اصلی ایجاد رضایت و نارضایتی مردم شهرداریها هستند.
انتهای پیام
نظرات