• شنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403091006734
  • خبرنگار : 50163

طراحی برنامه‌های بهداشتی خانه مشارکت مردمی سلامت ابهر متناسب با نیازهای محلی

طراحی برنامه‌های بهداشتی خانه مشارکت مردمی سلامت ابهر متناسب با نیازهای محلی
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان رئیس خانه مشارکت مردمی سلامت ابهر گفت: فعالیت‌های این خانه در ابهر بر اساس نیازها و اولویت‌های محلی طراحی و اجرا می‌شود تا بیشترین تأثیر را بر جامعه داشته باشد.

سیدرضا فتحی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به هدف اصلی خانه مشارکت مردمی سلامت، اظهار کرد: هدف اصلی خانه مشارکت مردمی سلامت، ارتقای سلامت جامعه از طریق مشارکت فعال مردم در برنامه‌های بهداشتی و سلامتی است. این نهاد با ایجاد ارتباط بین مردم و نهادهای بهداشتی، تلاش می‌کند تا با افزایش آگاهی عمومی، به بهبود وضعیت سلامت جامعه کمک کند.

وی با اشاره به برخی از اهداف ویژه خانه مشارکت مردمی در ابهر، عنوان کرد: از مهم‌ترین این اهداف می‌توان به افزایش آگاهی‌های بهداشتی، تقویت مشارکت مردمی، شناسایی نیازهای بهداشتی جامعه، بهبود دسترسی به خدمات سلامت (کمک به تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی)، ترویج سبک زندگی سالم و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی اشاره کرد.

فتحی تأکید کرد: خانه مشارکت مردمی سلامت در واقع به دنبال این است که مردم را به عنوان بخشی از راه‌ حل مشکلات بهداشتی در نظر بگیرد و آن‌ها را در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های مرتبط با سلامت مشارکت دهد.

وی با اشاره به محلی‌سازی برنامه‌ها، یکی از ویژگی‌های خانه سلامت را این‌گونه توضیح داد: برنامه‌ها و فعالیت‌های خانه مشارکت مردمی سلامت در شهرستان ابهر بر اساس نیازها و اولویت‌های محلی طراحی و اجرا می‌شود تا بیشترین تأثیر را بر جامعه داشته باشد.

وی با توضیح اینکه این نهاد با بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی، سازمان‌های مردمی و متخصصان حوزه بهداشت و سلامت همکاری می‌کند تا برنامه‌های خود را به صورت جامع و هماهنگ اجرا کند، افزود: تأکید بر مشارکت فعال مردم در تصمیم‌گیری‌ها و اجرای برنامه‌ها به منظور ایجاد احساس مسئولیت و افزایش آگاهی عمومی در زمینه سلامت از دیگر ویژگی‌های خانه مشارکت مردمی سلامت است.

رئیس خانه مشارکت مردمی سلامت شهرستان ابهر تصریح کرد: خانه مشارکت مردمی سلامت شهرستان ابهر با توجه به خصوصیات جمعیتی، فرهنگی و اجتماعی این منطقه، برنامه‌های ویژه‌ای را تدوین می‌کند که به نیازهای خاص این شهرستان پاسخ‌گو باشد و به ایجاد یک جامعه سالم‌تر و پویا کمک کند.

فتحی به توضیح وظایف خانه مشارکت مردم در سلامت پرداخته و تصریح کرد: انتقال مطالبات مردم مخاطب در هر شبکه به مسئولان و پیگیری تا حصول نتیجه، انتقال پیام‌های سلامت به مردم مخاطب در هر شبکه، انجام پروژه‌های سلامت‌محور بر مبنای توانمندی و تمایل، تنظیم برنامه‌های راهبردی و سالانه مشارکت گروه‌های مردمی شهرستان در راستای برنامه جامع سلامت شهرستان و موارد ارسالی از دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی، تقسیم کار بین شبکه‌ها بر پایه برنامه‌های راهبردی و سالانه از طریق نماینده عضو شورا، استفاده از ابزار تحقیقاتی برای ایفای نقش «صدای شبکه» و بیان مشکلات و نحوه پیشرفت برنامه‌های سلامت از جمله این وظایف است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha