صادق ستاریفرد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت درس تربیت بدنی، گفت: درس تربیت بدنی یک برنامه رسمی درسی است و نباید به یک درس تفریحی و تفننی تبدیل شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه از حدود یک دهه پیش آموزش یک رشته ورزشی در هر پایه تحصیلی پیشبینی شده بود، گفت: اجرای این طرح برای چند سالی دچار وقفه شد، اما هم اکنون مجدداً اجرای آن در برنامه وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه هماکنون دانشآموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پایه پنجم در رشته تنیس روی میز و پایه ششم در رشته شنا و دوومیدانی آموزش ویژه میبینند، گفت: دانشآموزان مقطع متوسطه اول و دوم نیز بنابر استعداد و علائقی که دارند، در رشتههای مختلف هندبال، بسکتبال، والیبال، فوتسال و... آموزش میبینند.
وی در ادامه با اشاره به کمبود حدود هست هزار معلم تربیتبدنی در کشور، گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه پیش بینی لازم برای جذب معلمان تربیت بدنی انجام شده که امیدواریم با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی مشکلات مربوط به کمبود معلم با جذب معلمهای جدید رفع شود.
ستاریفرد با اعلام اینکه هم اکنون به ازاء هر ۳۹۶ دانش آموز یک معلم تربیت بدنی داریم، عنوان کرد: باید به شاخص یک معلم تربیت بدنی به ازای هر ۲۰۸ دانشآموز برسیم.
وی با بیان اینکه بیشترین کمبود معلم تربیت بدنی را در دوره ابتدایی داریم، گفت: این کمبودها به معنی تعطیل بودن درس تربیت بدنی در مدارس ابتدایی نیست و در مدارسی که معلم تربیت بدنی ندارند از ظرفیت دیگر آموزگاران استفاده میشود.
انتهای پیام
نظرات