• چهارشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۳ / ۲۱:۱۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403090705368
  • خبرنگار : 50201

مدیرکل گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی مازندران مطرح کرد

منطقه حفاظت شده البرز مرکزی مهم‌ترین چالش غرب مازندران

منطقه حفاظت شده البرز مرکزی مهم‌ترین چالش غرب مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی مازندران، گفت: وجود منطقه حفاظت شده البرز مرکزی غرب مازندران را به لحاظ دادن مجوز با مشکلات زیادی روبرو کرده است و هر پروژه با ممانعت محیط زیست مواجه می‌شود.

حسین ایزدی شامگاه چهارشنبه، ۷ آذر در نشست هم اندیشی سرمایه گذاران و فعالان گردشگری شهرستان‌های چالوس، نوشهر و کلاردشت که با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر گردشگری میراث فرهنگی و صنایع دستی در هتل پارسیان خزر برگزار شد، با بیان اینکه استان مازندران مقصد و مسیر گردشگری است، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری دریایی از جمله موارد مهمی است که با کمک یوسف نوری استاندار مازندران طرح جامع گردشگری آن از مطالعات خارج و به بسته‌های اجرایی رسیده است.

وی وجود گردشگری ساحلی، آبی، وجود آب‌بندان‌های متعدد و دریا محور را از اولویت‌های استان مازندران برشمرد و گفت: تا پایان برنامه هفتم قرار است تعداد هتل‌های استان از هزار و ۴۳۰ هتل به هزار و ۹۰۰ هتل برسد.

مدیرکل گردشگری و میراث فرهنگی و صنایع دستی مازندران تعداد پروژه‌های در حال احداث استان را ۲۰۰ پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۷ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: تعداد ۱۲۲ منطقه نمونه گردشگری در استان وجود دارد که ۱۵مورد آن در غرب مازندران است.

ایزدی اراضی جنگلی جلگه‌ای را مهم‌ترین چالش غرب مازندران ذکر کرد و ادامه داد: تعداد ۹۵۳ قطعه در غرب استان وجود  دارد که ظرفیت گردشگری دارند اما با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند و تنها در ۱۰ درصد از اراضی ‌کار گردشگری صورت می‌گیرد که قرار شد در هیئت دولت مورد بررسی قرار گیرد.

وی تصریح کرد: استان مازندران و بخصوص غرب استان در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی واقع شده است که هر کاری با ممانعت محیط زیست مواجه می‌شود و تنها می‌توان بومگردی و طبیعت‌گردی انجام داد.

وی یکی از مشکلات را اعطای مجوز مجتمع‌های خدمات رفاهی توسط راهداری ذکر کرد و یادآور شد: این مجوز برای سایر استان‌ها که فاصله شهرستان‌های آن زیاد است؛ کاربرد دارد، در حالیکه در استان مازندران با وجود پیوستگی شهرستان‌ها عملا مشکل ایجاد می‌کند.

وی ساماندهی خانه مسافرها و یا خانه دوم  را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: تاکنون به پنج هزار و ۵۰۰ خانه مسافر مجوز داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha