• چهارشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403090705084
  • خبرنگار : 50042

معاون اول قوه قضاییه:

راه‌اندازی دادگاه صلح روشی جدید برای رسیدن به عدالت است

راه‌اندازی دادگاه صلح روشی جدید برای رسیدن به عدالت است

ایسنا/گیلان معاون اول قوه قضاییه گفت: راه‌اندازی دادگاه‌های صلح راهی جدید برای رسیدن به عدالت است و برخی احکام در این دادگاه قطعی می‌شوند و قابل اعتراض نیست، لذا در این دادگاه باید خیلی دقت کرد.

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی امروز، ۷ آذرماه در نشست شورای قضایی استان گیلان با اشاره به شاخصه‌ها و ویژگی‌های بسیج اظهار کرد: بسیج و بسیجی، توحید را در جای جای زندگی بروز و ظهور دادند.

وی با بیان اینکه بسیجیان علاوه‌بر ایثارگری‌های متعدد در دوران دفاع مقدس، پس از آن نیز در همه عرصه‌ها فعالانه و مخلص حضور دارند، افزود: بسیجیان با رفتارشان به ما یادآوری می‌کنند تا اختلاف‌ را کنار بگذاریم زیرا پرهیز از اختلافات و ایجاد همبستگی یکی از راه‌های برقراری عدالت است.

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه با اتحاد و همبستگی بیشتر می‌توانیم از مشکلات و نیز تحریم‌های ظالمانه خارج شده و بیش از پیش برای توسعه و پیشرفت جامعه گام برداریم، گفت: آنچه در نظام قضایی نیاز داریم و هدف و اساس جامعه است، عدالت می‌باشد. باید از عدالت بیشتر بگوییم زیرا عدالت از مفاهیمی است که با فطرت انسان‌ها سازگار است.

خلیلی با بیان اینکه انقلاب با عدالت ماندگار شده است، تصریح کرد: پایداری انقلاب به این است که مسیر عدالت‌خواهی را باز بگذاریم، عدالت منحصر به مکان و زمان نیست و غیرقابل تغییر است. به عنوان مثال در راستای تحقق عدالت برای جرائم رسانه‌ای امروزه هیئت منصفه انتخاب کردیم زیرا معتقدیم هیئت منصفه دسترسی به عدالت را آسان‌تر می‌کند.

معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: با بررسی هیئت منصفه، رسیدگی‌ها عادلانه می‌شود و از متن آنها رای عادلانه برمی‌خیزد، امروز با دادگاه‌های برخط مواجه هستید، روشی است که رسیدگی‌ها را عادلانه‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه امروز آنچه که برای رسیدن به اهداف تعقیب می‌کنیم استفاده از ابزار نوین و فناوری‌های پیشرفته است، تصریح کرد: دادگاه صلح، دادگاهی در کنار دادگاه‌های حقوقی، کیفری، انقلاب، اطفال است و همه این دادگاه‌ها در عرض یکدیگر تعریف شده‌اند.

خلیلی با بیان اینکه دادگاه‌های صلح امروز با روش جدید در حال اجرا شدن هستند، بیان کرد: راه‌اندازی دادگاه‌های صلح روشی جدید برای رسیدن به عدالت است و برخی احکام در این دادگاه قطعی می‌شوند و قابل اعتراض نیست، لذا در این دادگاه باید خیلی دقت کرد. در کنار این دادگاه‌ها یک شعبه شورای حل اختلاف نیز قرار گرفته تا پرونده‌های بیشتری منجر به صلح و سازش شوند.

معاون اول قوه قضاییه خطاب به قضات تأکید کرد: دادگاه صلح را پراهمیت بدانید و بیشتر مورد تمایل باشد و اگر در این دادگاه مشغول خدمت شدید باید از شعب شورای حل اختلاف هم برای صلح و سازش و گسترش عدالت بیشترین استفاده را داشته باشید.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۷ ۲۳:۳۴

والا در دادگاه های معمولی بارها و بارها حقیقت رو بیان کردم و حکم بیشتر قضات بسود من بود ولی هنوز هم بخاطر دوز و کلک های وکلا مهریه پرداخت نشده و ۴ ساله همینطور پرونده دور خودش میچرخه من هم مثل توپ فوتبال پاس کاری میشم به دادگستری ها

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۸ ۰۰:۳۵

خدا خیرتون بده جلوی طلاق بگیرید