وحید صباغ در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از عللی که سبب شده تا در سال زراعی جاری با کاهش سطح زیرکشت این محصول مواجه باشیم، خاموشی برق چاههای آب کشاورزی بوده است.
وی گفت: علاوه بر آن کاهش بارندگی نیز بر این امر تاثیرگذار بوده و هم اکنون زمان کشت این محصول نیز به پایان رسیده است.
صباغ افزود: سطح زیرکشت کلزا در کشت پاییزه سال گذشته در این استان بیش از ۷۰۰ هکتار بوده که این سطح در کشت پاییزه امسال به حدود ۶۰۰ هکتار رسیده است.
وی با اشاره به اینکه کشت محصولات استراتزیک و افزایش تولید در واحد سطح این محصولات یکی از اهداف مهم این سازمان است، اظهار کرد: دانههای روغنی یکی از محصولات استراتژیکی است که در این استان کشت میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه پنج نوع دانه روغنی بهصورت پاییزه و بهاره در استان کشت میشود، گفت: سه دانه روغنی کلزا، گلرنگ و کاملینا بهصورت پاییزه و آفتابگردان و کنجد بهصورت پاییزه در خراسان شمالی کشت میشود.
وی به کشت دانه روغنی گلرنگ نیز اشاره و بیان کرد: پیش بینی میشود این محصول در سطح ۱۷۰ هکتار کشت شود که البته بیشتر کشت این محصول در فصل زمستان و بهار انجام میشود.
به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، تاکنون در سطحی حدود ۷۰ هکتار از این محصول در استان کشت شده است.
انتهای پیام
نظرات