به گزارش ایسنا، گزارش ائتلاف سازمانهای «از اشغالگر نخرید» حاکی از آن است که در مجموع ۸۲۲ نهاد مالی در سال جاری میلادی با ۸۵ شرکت فعال در شهرکهای صهیونیستی روابط قرار کردهاند. این در حالی است که تعداد این نهادها در سال ۲۰۲۳، ۷۷۶ مورد بود.
به نقل از خبرگزاری معا، سازمانهای جامعه مدنی خواستار افزایش نظارت و واگذاری در صورت لزوم شدند.
رژیم صهیونیستی فعالیت شهرکسازی خود را با سرعتی بیسابقهای گسترش میدهد و برخی از شهرکنشینان امیدوارند «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب ایالات متحده به آنها کمک کند تا رویای تحمیل «حاکمیت» بر کرانه باختری را تحقق ببخشند؛ منطقهای که فلسطینیها آن را محور کشور آینده خود میدانند.
افزایش خشونت شهرکنشینان علیه فلسطینیها منجر به اعمال تحریمهای آمریکا شده است و برخی از شرکتها اعلام کردند تجارت خود را در کرانه باختری اشغالی متوقف خواهند کرد.
«اندرو پرستون» از سازمان کمکهای مردمی نروژ، یکی از ۲۵ سازمان جامعه مدنی اروپایی و فلسطینی که این تحقیق را انجام دادهاند، میگوید: همه چیز در جهت اشتباه پیش میرود. ما معتقدیم که مؤسسات مالی اروپایی باید فورا رویکرد خود در قبال شرکتهای فعال در اراضی اشغالی غیرقانونی را مورد تجدیدنظر قرار دهند.
وزارت دارایی رژیم صهیونیستی هنوز به درخواست خبرگزاری رویترز برای اظهارنظر در این باره پاسخ نداده است.
کرانه باختری حدود ۱۰۰ کیلومتر طول و ۵۰ کیلومتر عرض دارد و از زمانی که رژیم صهیونیستی آن را در جنگ ۱۹۶۷ اشغال کرد، در مرکز درگیری این رژیم و فلسطین قرار دارد. اکثر کشورها کرانه باختری را سرزمینی اشغال شده و شهرکسازیها را بر اساس قوانین بینالمللی غیرقانونی میدانند، موضعی که در ماه ژوئیه گذشته توسط عالیترین دادگاه سازمان ملل متحد هم تأیید شد.
انتهای پیام
نظرات