• سه‌شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403090604038
  • خبرنگار : 50163

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان:

توسعه مزارع ماینر ممنوع است

توسعه مزارع ماینر ممنوع است

ایسنا/زنجان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به مشکلات ایجاد شده در پی ناترازی برق برای واحدهای تولیدی گفت: توسعه مزارع ماینر، ممنوع است.

مجید گلشنی‌منفرد امروز (سه‌شنبه ۶ آذر ماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات ایجاد شده در پی ناترازی برق برای واحدهای تولیدی، اظهار کرد: اصلاح مدیریت وضعیت بحران و نحوه توزیع ناترازی، اخذ بیشترین مقدار استفاده از دیسپاچینگ ملی، اخذ اجازه ورود ژنراتورها و اخذ سوخت و ارز برای آنها، درخواست تعیین اولویت برای صنایع و زمانبندی تعطیلات، عدم توسعه رمزارزها و ماینرها جهت جلوگیری از فروش برق قاچاق، توسعه صنایع کم‌مصرف و پیگیری سرمایه‌گذاری در حوزه برق می‌تواند در جهت مرتفع شدن این مشکلات موثر باشد.

وی با اشاره به مشکل ناترازی برق واحدهای صنعتی استان، تصریح کرد: با توجه به سهم بخش صنعت و معدن در تولید ناخالص داخلی و برق مصرفی استان، صنایع و معادن استان زنجان وضعیت قابل قبولی در خصوص بهره‌وری استان دارد.

او افزود: ما در استان برای افزایش بهره‌وری و راندمان نباید در گام نخست به سراغ واحدهای صنعتی و معدنی برویم بلکه باید از ظرفیت نیروگاه‌ها شروع کنیم.

گلشنی با بیان اینکه صنایع استان در انتهای سال ۱۴۰۰ بر محور صنایع انرژی محور بوده است، عنوان کرد: از سال ۱۴۰۱ بیش از ۸۵ درصد از صنایع جذب شده استان در قالب صنایع مادر، تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای دانش‌بنیان و دانش‌محور بوده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با تأکید بر توجه به توزیع جغرافیایی صنایع در استان، گفت: در راستای تمرکززدایی استقرار واحدهای صنعتی در استان، طی ۳ سال اخیر بخشی از واحدها در غرب زنجان راه‌اندازی شده است.

به گفته این مسئول در سه سال اخیر هیچ‌گونه مجوز جدید روی و فولاد در استان زنجان صادر نشده است.

وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در پی ناترازی برق برای واحدهای تولیدی استان اشاره کرد و افزود: در این حوزه باید به عوارض ناشی از قطعی‌های برق از جمله آسیب به تجهیزات، خرابی مواد اولیه و افت کمی و کیفی تولیدات، ایجاد تورم ناشی از افزایش هزینه تولید، مشکلات مالی و تسهیلاتی برای تولیدکننده، مشکلات بیمه و کارگری و مشکلات تأمین سوخت هم توجه شود.

گلشنی خاطرنشان کرد: اصلاح مدیریت وضعیت بحران و نحوه توزیع ناترازی، اخذ بیشترین مقدار استفاده از دیسپاچینگ ملی، اخذ اجازه ورود ژنراتورها و اخذ سوخت و ارز برای آنها، درخواست تعیین اولویت برای صنایع و زمانبندی تعطیلات، عدم توسعه رمزارزها و ماینرها جهت جلوگیری از فروش برق قاچاق، توسعه صنایع کم‌مصرف و پیگیری سرمایه‌گذاری در حوزه برق می‌تواند در جهت مرتفع شدن این مشکلات موثر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha