علی رحمانی در نشست خبری که در ۶ آذر ماه به مناسبت هفته بیمه برگزار شد، اظهار کرد: تعداد نمایندگان اصلی بیمه ها در استان ۶۰۴ نمایندگی است و بالغ بر ۱۵۰۰ نفر در درون بیمههای استان مشغول به کار هستند و امرار و معاش می کنند.
وی گفت: طی امسال ۱۸۰۰ میلیارد تومان میزان دریافتی حق بیمه در استان بوده و علاوه بر آن ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز از طریق بیمه های استان خسارت پرداخت شده است.
رحمانی از تهیه و تدوین سند چشم انداز تحول و پیشرفت سند بیمه در استان خبر داد و افزود: این سند رونمایی شده است و ویرایش نهایی آن طی این هفته به پایان میرسد.
وی ادامه داد: این سند هدف گذاری میکند که میتوان چه اقداماتی را برای تحول صنعت بیمه انجام داد.
این مقام مسئول تصریح کرد: وضعیت نفوذ سند بیمه در این استان بهتر است و نرخ نفوذ بیمه در خراسان شمالی ۲.۶ درصد است.
وی تاکید کرد: اگر بیمهها خسارت خسارت دیدگان را به موقع پرداخت کند خود تبلیغی برای این صنعت است.
مهران ساری رئیس شورای هماهنگی شرکتهای بیمههای خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: ۶۰ درصد از کیک بیمهای استان شامل بیمه شخص ثالث و بعد از آن بیمههای درمان تکمیلی است.
وی گفت: نسبت خسارت در بخش اتومبیل که بیشترین سهم کیک بیمه ای را در استان دارد، بالغ بر ۷۰ درصد است و این امر به حادثه خیز بودن این استان بازمی گردد.
ساری افزود: در کشور ۱۰ میلیون موتورسیکلت و دو میلیون خودرو فاقد بیمه در حال تردد هستند که حق بیمه ای پرداخت نمیکنند و یکی از مطالبات اصلی ما این است که دستگاههای ذی ربط از تردد آنها در راهها و جادهها خودداری شود.
وی ادامه داد: سه صنعت بزرگ استان کارهای بیمهای آن ها در خارج استان انجام میشود که باید به داخل استان بیاید.
این مقام مسئول با بیان اینکه خراسان شمالی در بیمه جزء استان های زیان ده است، تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ سهم حق بیمه تولیدی استان از کشور ۶۳ صدم به ۶۶ صدم درصد رسیده است.
وی گفت: خسارت پرداختی از سهم حق بیمه در سال ۱۴۰۲ به ۷۳ صدم درصد رسیده است.
انتهای پیام
نظرات