کوروش محمدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: انتظار از دانشجویانیه ویژه دانشجویان جدیدالورود این است که از فضای علمی و فرصتهای ایجاد شده توسط دانشگاه نهایت بهره را ببرند. حضور در کلاسها تنها بخشی از فرایند یادگیری است؛ دانشجویان باید با مشارکت در فعالیتهای علمی، پژوهشی و مطالعاتی، مسیر خود را به سمت کسب مهارت و تجربه واقعی باز کنند.
وی افزود: ما از دانشجویانی که خواهان فعالیتهای علمی و پژوهشی هستند، با تمام توان حمایت میکنیم، چرا که دانشگاه جامع علمی کاربردی، نهادی مهارتمحور است و رشتههایی که در مراکز آن ارائه میشود، برای ورود به بازار کار بسیار مناسب و کاربردیاند.
رئیس دانشگاه علمیکاربردی فرهنگ و هنر اصفهان ادامه داد: در این دانشگاه، برنامهها و کارگروههای آموزشی به گونهای طراحی شدهاند که مهارتمحوری را به شکلی عملی و کاربردی به دانشجویان منتقل کنند. بهعنوان بخشی از سیاست کلی دانشگاه، تنها رشتههایی مورد تأیید قرار میگیرند که تضمین اشتغال داشته باشند، بهطوری که دانشجویان با ورود به این دانشگاه، گامی استوار در مسیر شغلی خود برمیدارند. این نگاه مهارتی، بهعنوان رویکردی پذیرفته شده، در تمام برنامهها، سرفصلهای درسی و روشهای تدریس این دانشگاه جاری است. این فرصت ارزشمندی برای دانشجویان فراهم میآورد تا از ظرفیتهای دانشگاه برای شروع یا تقویت کسبوکار خود بهرهمند شوند.
محمدی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با این دیدگاه به فعالیت خود ادامه میدهد که نیاز جامعه تنها به مشاغل دولتی و پشتمیزنشینی محدود نمیشود، بلکه بخش عمدهای از نیازهای امروز جامعه به مشاغلی است که بر اساس مهارتهای خاص و تخصصی شکل گرفتهاند. این مهم در دانشگاه جامع علمی کاربردی تحقق پیدا کند و بدین وسیله، دانشجویان برای ورود به بازار کار و ایجاد تغییرات مثبت در اجتماع، آماده میشوند.
وی اضافه کرد: دانشگاه در حوزه هنر نیز پذیرای جوانان علاقهمند به این رشتهها است. امکانات بینظیری برای دانشجویان هنری فراهم شده و با حمایت ویژه مؤسس این دانشگاه، دانشجویان هنرمند از تجهیزات و حمایتهای فوقبرنامهای بهرهمند هستند و پروژههای هنری آنان در این واحد دانشگاهی مورد حمایت قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات