• یکشنبه / ۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403090402332
  • خبرنگار : 50184

معاون ورزش و جوانان کرمانشاه:

باید میان ورزش و دانشگاه پیوند ایجاد شود

باید میان ورزش و دانشگاه پیوند ایجاد شود

ایسنا/کرمانشاه معاون اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بر لزوم ایجاد پیوند بین ورزش و دانشگاه در استان برای علمی‌تر شدن ورزش تاکید کرد.

محمدحسین زاده، امروز(چهارم آذر) در رویداد ورزشی «کامیتاپ» (دورهمی کارآفرینی در اکوسیستم‌های ورزشی با محوریت باشگاه‌ها) به میزبانی دانشگاه رازی، با تاکید بر لزوم ارتباط هر چه بیشتر بین ورزش و دانشگاه، اظهارکرد: هرچند ورزش کرمانشاه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بسیار بالایی دارد، اما متأسفانه خلأ بزرگی از نظر علمی در ورزش استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه این خلاء بدون تصمیمات کارشناسی و الگو گرفتن از کشورهای موفق رفع نمی‌شود، افزود: باید پیوند میان ورزش و دانشگاه اتفاق بیفتد و از نظرات، دیدگاه‌ها و راهکارها و پیشنهادات اعضای هیات علمی دانشگاه برای رشد ورزش استان بهره‌مند شویم.

معاون ورزش و جوانان استان در ادامه با بیان اینکه امروزه روز بروز از مسئولیت دولت در ورزش کاسته و ورزش به بخش خصوصی تحویل داده می‌شود، گفت: ورزش یک صنعت است و گردش مالی بسیار بالایی در دنیا دارد و شاهد هستیم که کشورهایی مانند عربستان سرمایه‌گذاری‌های بسیار بالایی در عرصه ورزش می‌کنند.

وی با تاکید بر افزایش تعداد باشگاه‌های ورزشی استان، گفت: تعداد باشگاه‌های کرمانشاه باید به مرز دو هزار مورد برسد.

حسین‌زاده همچنین به گرایش نسل امروز به ورزش‌های جدید اشاره کرد و گفت: اتفاقی که شاهد آن هستیم این است که نسل جدید گرایشی به ورزش‌های قدیمی ندارند و به سمت ورزش‌های جدید می‌روند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که رویداد کامیتاپ فرصتی برای تقویت هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و حوزه ورزش استان باشد.

باید میان ورزش و دانشگاه پیوند ایجاد شود

ظرفیت ورزش‌های بومی در کرمانشاه باید شناسایی شود

 حسین عیدی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه رازی هم با بیان اینکه «کامیتاب» یک دورهمی با مضمون کارآفرینی است، افزود: دانشجویان باید پایه مهارت‌های خود را فراتر از کلاس‌های درس دانشگاه در محیط بازار و محیطی که منجر به مهارت‌افزایی و اشتغالزایی می‌شود، افزایش دهند.

وی با اشاره به اینکه اکوسیستم کارآفرینی در حوزه ورزش اجزایی دارد، افزود: این اجزا شامل بازیگرانی از جمله دانشگاه‌ها، ادارات ورزش و جوانان، باشگاه‌ها و... است و هر یک نقشی فعال در این اکوسیستم دارند.

وی ابراز امیدواری کرد که رویداد «کامیتاپ» منجر به اتفاقات مثبت و تعامل هرچه بیشتر دانشگاه با ارگان‌های ورزشی، باشگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط شود.

کیانوش چقامیرزا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی نیز گفت: برگزاری رویداد کامیتاپ باعث تقویت همکاری‌های دانشگاه و متولیان کسب و کار می‌شود.

وی بیان کرد: این رویداد فرصتی است تا ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های حوزه کارآفرینی در ورزش و موانع این حوزه شناسایی و مشکلات آن برطرف شود و رونق کسب و کار در حوزه ورزش به وجود آید.

چقامیرزا به مقوله مهم گردشگری در ورزش اشاره کرد و افزود: در برخی مناطق مانند اسفراین، ورزش‌های بومی وجود دارد که آوازه ملی و جهانی پیدا کرده است. ظرفیت ورزش‌های بومی نیز در استان کرمانشاه باید شناسایی و تقویت شود. ورزش‌هایی از قبیل «زوران» که دارای پیشینه تاریخی نیز هستند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha