به گزارش ایسنا، احمد مشایخی در سومین تور رسانهای با حضور اصحاب رسانه روز یکشنبه در بازدید از طرح بستهبندی خرما و سردخانه با بیان مطلب فوق بیان کرد: شهرستان دشتستان قطب کشاورزی به خصوص تولید خرما است.
وی افزود: مجموعه امور اراضی برای توسعه و پایداری این بخش اقدام به واگذاری اراضی جهت اجرای طرحهای بستهبندی خرما و سردخانه کردهاست.
مدیر امور اراضی استان بوشهر با بیان اینکه این طرح دارای مساحت سه هزار و ۵۰۰ مترمربع از اراضی واگذار شدهاست ادامه داد: با نظارت جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان طرح به بهرهبرداری کامل رسیدهاست.
مشایخی با اشاره به اینکه طرح یاد شده موجب اشتغالزایی ۲۰ نفر به طور مستقیم شدهاست گفت: این طرح در سال حدود ۶۰۰ تن خرما بستهبندی و در سردخانه ذخیره سازی میکند.
وی تصریح کرد: هدف اصلی در بسته ندی خرما حفظ مشخصات خرما و جلوگیری از صدمات و خطرات احتمالی از زمان انبارداری، حمل و نقل و توزیع تا رسیدن به دست مصرف کنندهاست.
این مقام مسئول با بیان اینکه بستهبندی خرما یک عملکرد تکنیکی اقتصادی برای به حداقل رساندن هزینههای توزیع در عین حال حداکثر کردن مقدار فروش و همچنین توزیع ایمن تا مصرف کننده نهایی است افزود: با این روش میتوان بیشترین بهره را از محصول برداشتی به دست آورد و باعث بالا رفتن ارزش محصول میشود.
مشایخی خاطرنشان کرد: مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان و امور اراضی در نظر دارند اینگونه طرحها را با توجه به ظرفیت استان بوشهر در تولید خرما و در جهت امنیت سرمایه گذاری و تولیدات بخش کشاورزی توسعه پیدا کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان نیز در بازدید از این طرح در سومین تور رسانهای گفت: شهرستان دشتستان به عنوان قطب کشاورزی استان محسوب میشود و طرحهای کشاورزی زیادی در اراضی واگذار شده ملی نیز به بهرهبرداری رسیدهاست.
علی رحیمی اظهار داشت: ما باید بتوانیم از این ظرفیت برای اجرای طرحهایی که فرصت شعلی، تولید و توسعه را دارند استفاده کنیم تا شاهد رشد هر چه بیشتر در بخش تولیدات کشاورزی باشیم.
انتهای پیام
نظرات