امیر حسن زاده امروز سوم آذرماه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع ارتقاء زیرساختهای حوزه سلامت و توسعه گردشگری سلامت اظهار کرد: برای توسعه گردشگری سلامت ابتدا باید مردم استان و جنوبشرق کشور جذب شده و بعد به سمت بینالمللی برویم و در این زمینه از ظرفیت پرواز کرمان – دبی استفاده شود.
وی با تاکید بر توجه به پیشگیری در ادامه پیشنهاد کرد: شهرداری برای ایجاد درآمد غیرمستقیم، به سمت ساخت مجموعههای پزشکی در مناطق غیرمتراکم شهر کرمان برود.
به گزارش ایسنا، دکتر هاشمیان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: برای توسعه گردشگری سلامت و جذب بیماران خارجی حتما در کنار بخش خصوصی خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان آرمین کرمان پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی دارد، افزود: افتتاح این مجموعه تحولی در ظرفیت بستری در جنوبشرق ایجاد خواهد کرد.
هاشمیان بیان کرد: در زمینه پذیرش بیماران داخلی از سایر استانها و جلوگیری از خروجی بیمار از استان بحثهای مهمی در دانشگاه داریم و موضوع فرهنگی است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: نیاز است در بازه زمانی مشخص موضوع سرپایی را به نتیجه برسانیم زیرا کلینیک سرپایی جامع و در خور در شهر کرمان نداریم و باید در کوتاه مدت این فضا را به صورت اورژانسی حل کنیم و نیاز است استانداری، شهرداری و ... برای این هدف در کنار ما قرار بگیرند.
وی اظهار کرد: ایجاد شهرک سلامت بحث میان مدت و بلندمدت است و می توانیم کار را شروع کنیم
همچنین حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: تفکر بسیجی و اقدامات جهادی میتواند خیلی از مشکلات کشور را حل کند.
وی تصریح کرد: اگر امکانات حوزه سلامت استان کرمان به خوبی در کشور معرفی شود، میتواند حداقل در جنوبشرق کشور یک قطب باشد و استان ما منابع آبدرمانی، شندرمانی، گیاهان داروئی و کویر را دارد که در توسعه گردشگری سلامت بسیار موثر است.
حمیدی با اشاره به اقدامات قوه قضائیه برای حمایت از گردشگری و حوزه درمان استان گفت: ۸۰ درصد مطالبات بیمارستانهای خصوصی استان را از بیمهها پیگیری و وصول کردیم تا با مشکل مواجه نشوند.
انتهای پیام
نظرات