• شنبه / ۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403090301347
  • منبع : ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی

یک شرکت مالزیایی با راه‌اندازی کارخانه تبدیل پسماند خرما به مواد کربنی پرکاربرد، در تلاش است تا ارزش افزوده‌ بیشتری از این پسماند فراوان در مالزی ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، شرکت گرافجت تکنولوژیز (Graphjet Technology) کارخانه گرافیت سبز را در مالزی افتتاح کرد. این شرکت مالزیایی توسعه‌دهنده فناوری‌هایی برای تولید گرافیت و گرافن از زباله‌های کشاورزی است. براساس اطلاعیه منتشر شده توسط این شرکت آنها بزرگ‌ترین تأسیسات گرافیت سبز در مقیاس تجاری جهان در خارج از چین را راه‌اندازی می‌کنند.

گرافجت تکنولوژیز در بیانیه اخیر خود اعلام کرد که این کارخانه با وسعت بیش از ۸۳۰۰ متر مربع در کوالالامپور ظرفیت بازیافت سالانه ۹۰۰۰ تن پوسته هسته خرما را برای ۳۰۰۰ تن گرافیت در سال با درجه باتری دارد. این خروجی می‌تواند باتری کافی برای ۴۰۰۰۰ وسیله نقلیه الکتریکی را در سال بسازد.

آیدن لی، مدیرعامل این شرکت در بیانیه‌ای خبری گفت: با این تسهیلات، گرافجت تکنولوژیز اکنون بازیگر اصلی تولید گرافیت سبز در خارج از چین است. این تأسیسات که اولین تأسیسات گرافیت سبز است که فعالیت خود را در خارج از چین آغاز کرده است، توانایی ما در استفاده از فناوری خود را در مقیاس بزرگ نشان می‌دهد.

گرافجت تکنولوژیز اعلام کرد که اولین محموله پوسته هسته خرما را دریافت کرده است که زباله کشاورزی فراوان در مالزی است. این شرکت ارسال نمونه‌های محصول گرافیت سبز را به بازار آغاز کرده است.

به نقل از ستاد نانو، این شرکت قصد دارد تا کربن سخت را در این تاسیسات تولید کند تا مواد اولیه را برای تاسیسات گرافیت سبز برنامه‌ریزی شده خود در نوادا فراهم کند. گرافجت تکنولوژیز قصد دارد در سال ۲۰۲۶ در آنجا راه‌اندازی کارخانه و تولید را آغاز کند. انتظار می‌رود فناوری آنها کمترین ردپای کربن را در بین هر فرآیند تولید گرافیت داشته باشد. گرافجت تکنولوژیز در سال ۲۰۱۹ در مالزی به‌عنوان تولیدکننده گرافن و گرافیتی نوآورانه و دوستدار طبیعت تأسیس شد. این شرکت اولین فناوری در انتظار ثبت اختراع جهان را برای بازیافت پوسته‌های هسته خرما برای تولید گرافن تک لایه و گرافیت مصنوعی با هزینه بسیار پایین‌تر از رویکردهای سنتی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha