مهدی زندیه وکیلی پنجشنبه اول آذرماه ۱۴۰۳ در جلسه شورای اداری شهرستان زرندیه ته در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، افزود: برنامه ریزی منجر به حرکت بهتر در مسیر رشد خواهد شد. اگر برنامه ریزی منطبق بر پتانسیل های منطقه باشد نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد. توسعه متوازن و پایدار دو مولفه در حوزه توسعه است و باید برای پیشرفت واقعی، توسعه علمی و جهادی با رعایت الزامات زیست محیطی انجام شود.
وی با تاکید بر لزوم تامین زیرساختهای مورد نیاز برای سرمایه گذاری و استفاده از فرصت ها گفت: برنامه ریزی ها باید در مسیر سرمایه گذاری صورت گیرد تا آسیب های موجود برطرف شده یا ایجاد نشود.
زندیه وکیلی با اشاره به تنش آبی موجود در ساوه و زرندیه و با توجه به مزیت صنعتی و کشاورزی گفت: برای عبور از بحران آبی و کسری مخازن آب زیرزمینی این منطقه باید برنامه ریزی دقیق ارائه کرد. در شهرستان زرندیه روند جریان توسعه از ایجاد زیرساخت های مورد نیاز شتاب بیشتری داشته است و افزایش حجم سرمایه گذاری در حوزه صنعت و کشاورزی موجب شده تا در تامین برخی زیرساخت ها نظیر آب و برق، با مشکل مواجه شود.
وی با تاکید بر اینکه تامین زیرساختهای مورد نیاز به تناسب میزان سرمایه گذاری موجب توسعه پایدار خواهد شد، گفت: فضای دوره مدیریتی جدید در استان نیازمند ارائه روش های نوین و برنامه ریزی های جدید است. با تغییرات در روش ها یا مدیریت ها و با تاکید بر استفاده از ظرفیت نیروهای بومی، مسیر خدمت را شتابان خواهیم کرد. به تغییرات اتوبوسی معتقد نیستم و چون از نیروی بومی استان هستم از ظرفیت نیروی انسانی بومی استان در مناصب مدیریتی استفاده خواهیم کرد.
زندیه وکیلی با بیان اینکه در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: سرمایهگذاری کلید توسعه تولید و اقتصاد در جنگ اقتصادی با دشمن است و میتواند موجب تغییر و تحول در بخش اقتصاد شود. در شهرستان زرندیه سرمایه گذاری مناسب ایجاد شده است و باید با تقویت ارتباط صنعتگران و بخش اقتصادی با بخش دولتی از این ظرفیت استفاده کرد.
وی بیان کرد: با افزایش سطح اختیارات در شهرستان ها دنبال تحقق سیستم روان اداری در سایه انجام کار صحیح و قانونی هستیم تا مشکلات و مطالبات مردم در شهرستان محل سکونت آنها برطرف شود.
استاندار مرکزی گفت: دولت وفاق ملی به دنبال حل مشکلات و مطالبات مردم در سایه وفاق و همدلی است تا بتوان توسط نیروهای بومی هر منطقه ای مشکلات احصا و برطرف شود. مسئله اشتغال و تولید استان که راهکار حل مشکلات اقتصادی است در اولویت دولت قرار دارد و با همه توان به دنبال حمایت از تولید و اشتغال هستیم.
فرماندار زرندیه نیز گفت: این شهرستان با جغرافیای ۴۲۰۰ کیلومتر مشتمل بر سه بخش و پنج شهر به مرکزیت شهر مامونیه است.
ابوالقاسم مهری افزود: آرامش و تعادل بخشی خدمات در سطح شهرستان نتیجه اهتمام جدی مسئولان با خدمت صادقانه و خالصانه به مردم است.
وی ترمیم و بازنگری در ساختار اداری شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در افزون بر ۶۰ درصد از پست های مدیریتی، نیروی انسانی وجود ندارد. فرسودگی ناوگان خودرویی و حمل و نقل و تفویض اختیارات کافی، از دیگر مطالبات است که موجب تحول اداری در ساختار ادارات شهرستان خواهد شد.
فرماندار زرندیه گفت: با تلاش دولت، این شهرستان به کارگاه بزرگ عمرانی در حوزه های مختلف تبدیل شده است گرچه پنج شهر این شهرستان نیازمند توجه جدی برای تامین زیرساختهای مورد نیاز و رفع مشکلات جوامع شهری و روستایی است.
حجتالاسلام عطاءالهی امام جمعه زاویه نیز گفت: در جنگ اقتصادی دشمن علیه نظام اسلامی قرار داریم و دولتمردان در نوک پیکان این جنگ اقتصادی هستند تا با حمایت از بخش اقتصادی کشور توطئهها را نقش بر آب کنند.
وی در ادامه، به تامین زیرساختهای مورد نیاز صنعت شهرستان اشاره کرد و گفت: اراده ای برای حل مشکلات صنایع شهرستان و الزام کردن صنعتگران به عمل به مسئولیتهای اجتماعی شان وجود ندارد.
استاندار مرکزی در سفر یک روزه به شهرستان زرندیه با حضور در گلزار شهدا این شهرستان ضمن قرائت فاتحه با اهدای گل به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
دیدار با خانواده شهید وثوقی، دیدار با کارکنان فرمانداری و حضور در جلسه شورای تامین شهرستان از دیگر برنامههای سفر استاندار مرکزی به زرندیه بود.
وی قرار است در ادامه سفر به این شهرستان کتابخانه شهر زاویه و پایگاه امداد و نجات جاده ای پرندک را افتتاح کند.
انتهای پیام
نظرات