بهرام رشیدینیا در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامتی زنان و خانواده و شورای اجتماعی لرستان اظهار کرد: مهمترین مسئله در حوزه اجتماعی ،لزوم توجه بیشتر نخبگان جامعه به مسائل مهم اجتماعی است.
وی نخبگان را چهرههای برجسته و برتر دانشگاهی، پژوهشگران و همچنین مدیران دستگاههای اجرایی دانست و ادامه داد: صرفا اعتراض به وضع موجود کفایت نمی کند و لازم است برای تغییر شرایط با در نظر گرفتن نقشه راه،عمل کنیم.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: مشکلاتی که سالها پیش در این جلسات مطرح می شد، هنوز هم تکرار میشود با این تفاوت که آن زمان خیلی از مسائل از جمله طلاق، مشکلات ازدواج، اعتیاد و حاشیه نشینیها کمتر از امروز بود.
این مسئول عنوان کرد: مردم انتظار دارند مدیران بعنوان نخبگان جامعه لحظه به لحظه تمام مشکلات اجتماعی را بررسی و راهکار ارائه و مسائل را برطرف نمایند.
رشیدینیا با انتقاد از عدم حضور برخی اعضا، گفت:کارگروه اجتماعی، از مهم ترین کارگروههای ذیل شورای توسعه و برنامهریزی استان است و باید تمام مشکلات جامعه در این کارگروه بررسی شود، اما رئیس دستگاه در جلسه حاضر نمیشود و نفر دوم یا سوم آن دستگاه در جلسه حضور دارند.
وی گفت: جلسات و کارگروههای که بیش از چندین ماه تعطیل بود، طی ده روز گذشته راهاندازی شده است و این جلسه که در موضوع آسیب های اجتماعی ناشی از مواد مخدر بود با اولویت تشکیل شد.
رشیدینیا افزود: دستگاههایی که رئیس آن دستگاه در جلسات حضور نداشتهاند تذکر خواهند گرفت و اسامی این دستگاهها به استاندار ارائه خواهد شد؛ باید از مدیرانی که وقت گذاشتهاند و در جلسات کارگروه حضور دارند تقدیر و مدیرانی که حاضر نبودند، علت غیبتشان را توضیح دهند؛ همچنین هر دستگاهی که نمیتواند در جلسات کارگروه شرکت کند، حداقل ۲۴ ساعت قبل اطلاع و اسم جایگزینشان را هم اعلام کنند چون مدیران تصمیم گیرنده اصلی هستند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تصریح کرد: تا زمانی که مسائل فرهنگی و اجتماعی حل نشود، در هیچ حوزهای از جمله اقتصاد و توسعه سیاسی پیشرفت نخواهیم کرد.
وی اظهار کرد: از این پس،جلسات کارگروه اجتماعی، بجای دوماه یا سه ماه یکبار، سه هفته یکبار برگزار خواهد شد تا کمکاری مدیران قبلی جبران شود.
رشیدینیا یادآور شد: مدیران حتما قبل از جلسات، پیشنهادات خودشان را ارائه دهند تا در جلسه بررسی و تصویب شود و برنامه های مشترک بین دستگاهها اجرا شود.
وی عنوان کرد: کمیته پیشنهادات در کارگروه اجتماعی، تشکیل شده که مدیران میتوانند پیشنهادات را ارسال کنند و جلسه با حضور پیشنهاد دهنده برگزار و موارد بررسیو در جلسات کارگروه نیز دوباره بازنگری شده و در نهایت به مصوبه تبدیل میشود.
رشیدینیا تاکید کرد: فعالیتهای مختلفی در حوزه اجتماعی انجام شده و در حال انجام است از جمله در بحث اعتبارات سرفصل حوزه اجتماعی، توانمندسازی مناطق مختلف که پیگیریهایی در شهرستانهای استان انجام شده و هدف ما سراسر استان است و به کلیه شهرستانها توجه لازم را انجام داده و با حضور فرمانداران، مسائل را بررسی خواهیم کرد.
وی در پایان در خصوص اهمیت سازمانهای مردم نهاد گفت: ما سیاستگذار و هدایتگر هستیم و مردم و سازمانهای مردم نهاد باید پای کار بیایند و بیشتر از قبل تقویت شوند.
انتهای پیام
نظرات