زهرا باقرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت جایگاه کتاب و کتابخوانی در خانوادهها، اظهار کرد: کتابخوانی در ابتدا بر روی افراد و در مرحله بعد بر روی جامعه تاثیر میگذارد و خانواده به عنوان نهاد اولیه تعلیم و تربیت، نقش بسیار تاثیرگذاری دررویکرد کودکان به مطالعه دارد.
وی با بیان اینکه کودکی که کتاب میخواند در مقایسه با همسالانش بینش و آگاهی وسیعتری دارد، ادامه داد: این امر باعث میشود او بر دنیای اطراف مسلط تر باشد و اعتماد به نفس بیشتری داشته و پایههای شخصیتی کودک مستحکمتر شود.
باقرزاده افزود: باید با روشهای خلاقانه و رشد کتابخوانی در خانوادهها، کودکان را به مطالعه علاقمند کرد زیرا که گرایش پدر و مادر به کتابخوانی نقش بسیار مهمی در فرهنگسازی کتابخوانی در جامعه خواهد داشت.
او با توضیح اینکه والدین با خواندن کتاب در حضور فرزندان و هدیه دادن کتاب به مناسبتهای مختلف، به طور عملی عشق به مطالعه را به فرزندان منتقل میکنند، گفت: این رفتارها باعث میشود که کتابخوانی به بخشی از زندگی روزمره فرزندان تبدیل شود و آنها نیز در آینده این فرهنگ را به نسل بعد منتقل کنند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرمدره تصریح کرد: خانوادهها میتوانند با تعیین زمانهای مشخص برای مطالعه و برگزاری گفتوگوهای خانوادگی درباره کتابهای خواندهشده، به پرورش ذهنی و فکری فرزندان کمک کنند. این روشها به کودکان میآموزد که مطالعه نه تنها یک فعالیت سرگرمکننده بلکه راهی برای رشد و یادگیری است.
انتهای پیام
نظرات