شهرام کرمی رئیس کل دادگستری کرمانشاه، امروز(۲۹ آبان) در مراسم افتتاحیه این مجتمع، با اشاره به نقش مؤثر نهادهای حمایتی در کاهش آسیبهای اجتماعی، اظهار کرد: یکی از برنامههای مهم و مشترک قوه قضاییه و دولت برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی راه اندازی مجتمعهای شوق زندگی در سراسر کشور است.
وی در ادامه به نقش پررنگ خانواده در بهبود روابط اجتماعی اشاره کرد و افزود: در جوامع سنتی خانوادهها نقش بسیار پررنگی در بهبود روابط اجتماعی داشتند و اگر فردی دچار مشکل میشد مشکل را در خانواده حل میکردند، اما هرچه توسعه جوامع بشری بیشتر شد، نقش خانواده نیز کمرنگ شد.
رئیس کل دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: با کمرنگ شدن نقش خانواده در بهبود روابط اجتماعی، به مرور زمان این خلأ را نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی پر کردند.
وی خاطرنشان کرد: مجتمع شوق زندگی نمادی از تعامل و هم افزایی دستگاه قضایی، بهزیستی، شهرداری و دستگاههای مختلف دولتی و مؤسسات غیردولتی با هدف تجمیع همه نهادهای حمایتی در یک مکان و ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی به خصوص کودکان و زنان و ارائه خدمات با سرعت و دقت بیشتر به آنان است.
کرمی این مجموعه را جلوهای از تعامل، نوعدوستی، خداجویی و حفظ کرامت انسانی افراد آسیبدیده و در معرض آسیب اجتماعی دانست و یادآور شد: خدمت به آسیب دیدگان اجتماعی خالصترین و بیریاترین نوع خدمت به خلق است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این مراسم گفت: رویکرد مجتمع شوق زندگی پیشگیرانه، حمایتی و مددکارانه بوده تا از این طریق بتواند شوق و اشتیاق زندگی در افراد آسیب دیده اجتماعی و کسانی که دارای بحرانهای روحی و روانی شدهاند، ایجاد کند.
حمیدرضا کریمی ابراز امیدواری کرد، با راه اندازی این مجتمع موضوعاتی همچون تسریع در فرزندخواندگی، ساماندهی کودکان کار و خیابانی و توانمندسازی و بازپیوند آسیب دیدگان به جامعه سریعتر و بهتر از گذشته انجام شود.
بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان نیز در سخنانی گفت: مجتمع شوق زندگی، یک خدمتِ ویژه به افراد آسیبدیده یا در معرض آسیب است که شامل دختران فراری، زنان خشونت دیده، زنان در معرض آسیب و زنان آسیبدیده میشود.
در پایان رئیس کل دادگستری به همراه سایر مسئولین از مجتمع شوق زندگی بازدید کردند.
انتهای پیام
نظرات