علی اصغر دریایی امروز (۲۹ آبان) در نشست خبری با خبرنگاران استان اظهار کرد: لازمه دیده شدن جشنوارههای فرهنگی و هنری استان کردستان حضور فعال رسانهها در این جشنوارەها است.
دریایی بیان کرد: همه استان کردستان را به عنوان یک استان فرهنگی و هنری میشناسند که جشنوارههای متعدد و متکثر فرهنگی در آن برگزار میشود.
وی عنوان کرد: در حال حاضر هفت جشنواره هنرهای نمایشی در استان کردستان برگزار میشود که این رویداد در کشور یک اقدام بینظیر است.
دریایی افزود: برای شهری که به شهر فرهنگ و هنر در کشور شناخته شده است، برگزاری جشنوارههای متعدد نمایشی جای تعجب نیست، اما نکتهای که حائز اهمیت است این است که جشنواره تئاتر استانی وجه تمایزی با سایر جشنوارههای نمایشی دارد که میتواند به غنای هرچه بیشتر تئاتر استان کردستان کمک کند.
وی تصریح کرد: سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی از دوم تا پنجم آذر ماه در سنندج برگزار میشود و بلافاصله پس از آن جشنواره تئاتر کردی در سقز کار خود را آغاز خواهد کرد.
دریایی با اشاره به اینکه در جشنواره تئاتر استانی کردستان سعی شده است که از حضور بچهها در کارناوال شادی استفاده شود، گفت: هدف ما از مشارکت دادن بچهها در این اتفاق آشنا کردن آنها با فرهنگ هنرهای نمایشی است.
وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: همچنین تجلیل از مفاخر و پیشکسوتان و آموزش و توانمندسازی هنرمندان هنرهای نمایشی از برنامههایی است که در این جشنواره در نظر گرفته شده است.
دریایی خاطرنشان کرد: جدای از بخش رقابتی، جشنواره اجرای آزاد هم در سطح استان خواهیم داشت که گروههایی خارج از گروههای رقابتی به اجرای نمایش خواهند پرداخت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در پایان سخنان خود یادآور شد: همچنین در این جشنواره از چهرههای شاخص نمایشی برای تشویق جوانان استفاده شده است و جوانان علاقمند به حوزه هنرهای نمایشی میتوانند از تجارب این افراد در ضمن جشنواره استفاده کنند.
راەاندازی کارناوال شادی از دوم آذر ماە در سنندج
در ادامه این نشست اسعد فریدی دبیر سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی کردستان از برگزاری کارناوال شادی در روز پنجشنبه در سطح شهر سنندج خبر داد.
وی عنوان کرد: این جشنواره از دوم تا پنجم آذر ماه به کار خود ادامه خواهد داد و شاهد یک جشنواره کاملاً متفاوت در سطح استان خواهیم بود.
فریدی ادامه داد: جشنواره تئاتر استانی در ۹ بخش صحنهای و ٦ بخش خیابانی برگزار میشود و سعی شده است که در نمایشها از مضامین آسیبهای اجتماعی، مظلومیت مردم غزه و جنایتهای رژیم صهیونیستی بیشتر استفاده شود.
وی عنوان کرد: در این جشنواره از ۸ چهره شاخص برای داوری آثار استفاده شده است که ۵ داور در بخش صحنهای و سه داور در بخش خیابانی، مسئولیت ارزیابی نمایشها را بر عهده دارند.
فریدی بیان کرد: از آنجایی که همه شهر سنندج را به عنوان شهر خلاق موسیقی میشناسند برای افتتاحیه سی و پنجمین جشنواره تئاتر استانی از عروسکهایی با طرح آلات موسیقی استفاده شدە است.
وی خاطرنشان کرد: هدف ما در ابتدا استفاده از نیروهای بومی فعال در حوزه هنرهای نمایشی و چهرههای شاخص در این حوزه بوده است.
انتهای پیام
نظرات