عبدالرحیم قاصدی با بیان اینکه استقبال مالکین تاکسیهای فرسوده ناوگان تاکسیرانی تبریز از طرح نوسازی بیسابقه است، اظهار کرد: در مرحله دوم طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی تبریز واریز وجه نزدیک به ۲۰۰ نفر از متقاضیان دریافت تاکسی جایگزین تاکسیهای فرسوده به حساب شرکت خودروساز صورت گرفت.
وی افزود: با مساعدت و حمایتهای مستمر شهردار تبریز و اعضاء شورای اسلامی، در سالجاری نیز همانند سال گذشته موضوع نوسازی ناوگان تاکسیرانی با جدیت دنبال میشود.
وی با اعلام اینکه در مرحله دوم طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی تبریز واریز وجه نزدیک به ۲۰۰ نفر از متقاضیان دریافت تاکسی جایگزین تاکسیهای فرسوده به حساب شرکت خودروساز صورت گرفت، ادامه داد: با مساعدت و حمایتهای مستمر شهردار محترم تبریز و اعضاء محترم شورای اسلامی، در سالجاری نیز همانند سال گذشته موضوع نوسازی ناوگان تاکسیرانی با جدیت دنبال میشود.
معاون امور پایانههای مسافربری سازمان مدیریت حملونقل مسافر شهرداری تبریز با اشاره به اینکه میزان وام پرداختی قرض الحسنه از محل اعتبارات شهرداری برای تبدیل به احسن تاکسیهای فرسوده به ازاء هر دستگاه تاکسی مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان است، بیان کرد: این موضوع باعث افزایش رغبت مالکین تاکسیهای فرسوده برای شرکت در طرح نوسازی شده است به طوری که تعداد ۹۵۰ نفر متقاضی طرح نوسازی در انتظار صدور پیش فاکتور هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، گفت: کلانشهر تبریز در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و همچنین از اول سالجاری تاکنون رتبه اول کشوری نوسازی ناوگان تاکسیرانی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: به محض صدور دومین دوره پیش فاکتور در سالجاری اقدامات لازم در سریعترین زمان ممکن برای تشکیل پرونده بانکی متقاضیان و واریز وجه آنها صورت گرفته که این روند تا آخر سال تداوم خواهد داشت بنابراین از مالکین بقیه تاکسیهای فرسوده (مدلهای ۱۳۹۱ و پایینتر) نیز درخواست میشود که برای استفاده از تسهیلات اعطائی در اسرع وقت با مراجعه به سازمان تاکسیرانی تبریز جهت شرکت در طرح نوسازی اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات