• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403082921774
  • منبع : وزارت جهاد کشاورزی

وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد

طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر در مدت ۵ سال

طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر در مدت ۵ سال

وزیر جهادکشاورزی انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایت‌های فنی و سرمایه‌ای در مدت پنج سال را امکان‌پذیر دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری در دیدار با پرویز فتاح - رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) - توسعه همکاری و حمایت از تولید در راستای افزایش خوداتکایی در تولید گوشت قرمز را برنامه در دست اقدام اعلام کرد و سیاست روستامحوری و ایجاد مشاغل خرد را راه برون‌رفت از مشکلات موجود دانست.

وی گفت: الگوی موفق طرح جهش تولید در دیم‌زارها، مبنای توسعه همکاری وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای اجرای طرح‌های خوداتکایی در دیگر محصولات اساسی از جمله تولید گوشت قرمز است.

نوری با یادآوری پیام مقام معظم رهبری در توفیق طرح افزود: پیام دلگرم کننده معظم له عزم ما را برای اجرای طرح تولید گوشت قرمز، افزایش تولید برنج و دیگر محصولات اساسی جزم کرده است.

وزیر جهاد کشاورزی به جوانب طرح جهش تولید در دیم‌زارها اشاره کرد و گفت: این طرح موفق هم‌زمان تولید، افزایش خوداتکایی و تامین معیشت کشاورزان به ویژه قشر فرودست را به دنبال داشت.

وی امنیت غذایی را مؤلفه تاثیرگذار حاکمیتی خواند و گفت: برای افزایش ضریب خوداتکایی، دولت و نهادهای حاکمیتی تامین امنیت غذایی مردم را در صدر برنامه‌های راهبردی قرار داده‌اند.

نوری مبنای طرح تولید گوشت قرمز را راه‌اندازی دامداری خرد سنتی و احیای تولید کشاورزی در روستاها اعلام کرد و افزود: رویه غلط گذشته روستاها را از کارکرد تولیدی دور کرده است که با ایجاد دامداری‌های کوچک‌مقیاس به ویژه در دام سبک، کسری نیاز گوشت قرمز کشور را در یک مدت کوتاه پنج‌ساله به خودکفایی خواهد رساند.

وی حمایت از این طرح را در بخش عشایری، پربازده دانست و گفت: وزارت جهادکشاورزی در اجرای طرح گوشت قراردادی با عشایر و تامین نهاده مدت‌دار موفق بود و نمونه تکامل یافته آن در همکاری ستاد و وزارت برای افزایش تولید گوشت قرمز و ایجاد اشتغال روستایی و عشایری نتایج مثبتی خواهد داشت.

وزیر جهادکشاورزی انجام طرح تولید گوشت قرمز با توانمندسازی روستاییان و عشایر و با حمایت‌های فنی و سرمایه‌ای در مدت پنج سال را امکان‌پذیر دانست و گفت: ارائه خدمات واکسیناسیون، نهاده‌های دامی، کمک‌های مراقبتی، تلقیح مصنوعی، چندقلوزایی و جیره‌ غذایی در پیشبرد طرح موثر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha