• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403082821070
  • خبرنگار : 50176

استاندار لرستان:

نگاه و نگرش در مدیریت شهری باید تغییر کند

نگاه و نگرش در مدیریت شهری باید تغییر کند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با بیان اینکه باید نگاه و نگرش در مدیریت شهری تغییر کند، گفت: خدماتی که ارائه می‌شود در شأن مردم نیست.

سید سعید شاهرخی امروز در حاشیه دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر خرم‌آباد بر اهمیت فعالیت‌های شورای اسلامی شهرها و شهرداری‌ها تأکید کرد.

وی اظهار کرد: بیش از ۶۸ درصد جمعیت استان در شهرهای مختلف زندگی می‌کنند و باید از خدمات شهری و عمران شهری بهره‌مند شوند. در این جلسه با اعضای شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و شهردار، درباره چگونگی تحول در ارائه خدمات و بهره‌مندی بیشتر شهروندان از خدمات شهری و عمران شهری گفتگو کردیم.

وی افزود: باید نگاه و نگرش خود را به مدیریت شهری در همه شهرها، به‌ویژه خرم‌آباد، تغییر دهیم. خدماتی که ارائه می‌شود، به هیچ عنوان در شأن مردم عزیز و بزرگوار ما نیست. مهمترین تنگنایی که موجب این کمبودها شده، تنگناهای مالی شهرداری است. باید با اطلاع‌رسانی به مردم، بخشی از هزینه‌های شهرنشینی را از آنان دریافت کنیم. البته سرانه درآمد مردم محدود است و نمی‌توان فقط به عوارض اکتفا کرد.

شاهرخی تأکید کرد: شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر باید به سمت پایداری در مدیریت شهری حرکت کنند. یکی از مهمترین نکاتی که تأکید شد، جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای طرح‌های عمرانی شهری است. سرمایه‌گذاران می‌توانند بهره‌برداری کنند و شهرداری نیز ظرفیت‌های خود را فعال کند. در نهایت، بهره‌بردار اصلی این طرح‌ها مردم عزیز ما خواهند بود.

تعیین گروه‌های ویژه برای تعیین تکلیف پروژه‌هایی مانند برج‌های دوقلو و هتل‌های نیمه‌کاره 

وی ادامه داد: طرح‌هایی در سطح شهرها داریم، به‌ویژه در خرم‌آباد، مانند برج‌ها و هتل‌ها که نیمه کاره مانده‌اند. تیمی را مشخص کرده‌ایم تا موانع این طرح‌ها را در اسرع وقت برطرف کنند. این پروژه‌ها باید به عنوان بخشی از کارنامه شورای شهر در یک سال باقی‌مانده، فعال شوند. مردم نگران پروژه‌های راکد و غیرقابل بهره‌برداری هستند و باید این پروژه‌ها تعیین تکلیف شوند.

استاندار لرستان افزود: مردم نگرانی‌هایی درباره موانعی که طرح تفصیلی شهر ایجاد کرده، دارند. این موانع موجب افزایش تخلفات ساختمانی می‌شود. اگر ضوابط را به شکلی علمی و در جهت منافع عموم مردم اصلاح کنیم، نیاز به برخوردهای قهری و جرایم سنگین نیست. با اصلاح ضوابط می‌توانیم فضای شهر را مفرح کنیم و استانداردهای فضای شهری را برای مردم فراهم کنیم.

وی تأکید کرد: ما نباید محدودیت ایجاد کنیم، اما رعایت قوانین و مقررات الزامی است. در موارد خاص، چنانچه بعد از اصلاح تفصیلی تخلفاتی باشد، در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ رسیدگی و برخورد قانونی صورت می‌گیرد. هدف ما روان‌سازی کار ساخت و ساز در شهر، به‌ویژه در ساخت مسکن است که مشکل جدی ماست.

شاهرخی در پایان گفت: امیدوارم با تغییراتی که در طرح تفصیلی شهر خواهیم داشت، بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم و مردم عزیزمان از خدمات بهتری بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha