• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403082820964
  • منبع : بازار

راه‌های مقابله با حلزون‌ها، انواع حشرات و موش‌های خانگی در فصل سرما

راه‌های مقابله با حلزون‌ها، انواع حشرات و موش‌های خانگی در فصل سرما

خرید و استفاده از حلزون کش، حشره کش و سم موش در فصل سرما اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. با آمدن پاییز و شروع فصل سرما، بسیاری از موجودات مانند حلزون‌ها، حشرات و موش‌های خانگی به دنبال پناهگاهی گرم و مناسب هستند. فضای داخلی خانه‌ها به دلیل گرما و دسترسی به مواد غذایی، محیط ایده‌آلی برای این موجودات محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از دشت سبز،‌همین موضوع باعث می‌شود که بسیاری از مردم با مشکل هجوم این حشرات و موجودات مزاحم به داخل خانه‌شان مواجه شوند. هرچند دیدن موش، حلزون و حشرات موذی داخل خانه بسیار ناخوشایند است، اما خبر خوب اینکه راهکارهای زیادی برای مقابله با این موجودات مزاحم وجود دارد.

با موش‌های خانگی در فصل سرما چه کار کنیم؟

یکی دیگر از مشکلات فصل سرما ورود موش‌ها به فضای خانه‌ها به منظور پیدا کردن یک مکان گرم و غذا است. موش‌ها از کوچک‌ترین شکاف‌ها و سوراخ‌ها عبور می‌کنند. بستن درزها، شکاف‌ها و سوراخ‌های اطراف لوله‌ها، در و پنجره‌ها می‌تواند تا حدی از ورود آن‌ها جلوگیری کند ولی نمی‌تواند به طور کلی مانع ورود آن‌ها به خانه شود.

اگر موش وارد خانه شما شده است، در اولین فرصت باید آن را از بین ببرید وگرنه زاد و ولد می‌کند و شما با جمعیت زیادی از موش‌ها که به خانه شما هجوم آورده‌اند مواجه می‌شوید.

استفاده از چسب موش

یک راه ساده و سریع برای به دام انداختن موش‌ها استفاده از چسب موش است. استفاده از چسب موش برای انسان‌ها و کودکان بی‌خطر است و خیلی سریع موش‌ها را به دام می‌اندازد. چسب موش تیوپی نبرد، چسب موش کتابی نبرد و چسب موش ratimor اسلوونی بهترین چسب موش‌های موجود در بازار هستند که برای موش‌های تا اندازه متوسط قابل استفاده می‌باشند.

استفاده از تله موش

یکی دیگر از روش‌های به دام انداختن موش‌ها استفاده از تله موش است. این روش به ویژه وقتی اندازه موش‌ها بزرگتر است نسبت به چسب موش کارایی بهتری دارد. تله موش ضربتی نبرد از بهترین محصولات ضد موش در بازار است که می‌تواند جایگزین سم موش باشد.

استفاده از سم موش

اگر تعداد موش‌ها زیاد باشد و در خانه لانه گزینی و زاد و ولد کرده باشند، دیگر استفاده از تله موش و چسب موش کارایی نخواهد داشت. در این موقعیت باید از سم موش استفاده شود.

روش‌های مقابله با انواع حشرات خانگی در فصل سرما

در فصل سرما، برخی از حشرات مانند سوسک‌ها، مورچه‌ها، عنکبوت‌ها و مگس‌ها به دنبال پناهگاهی گرم و غذا به داخل خانه‌ها هجوم می‌آورند. هرچند می‌توان با نصب توری روی درب و پنجره‌ها تا حدی از ورود حشرات به خانه جلوگیری کرد، اما این روش همیشه کارساز نیست.

در بسیاری موارد این موجودات موذی از درزها و شکاف‌های دیوار وارد خانه می‌شوند و مشکلات زیادی برای سلامتی ساکنین به وجود می‌آورند. در این حالت تنها راه موجود استفاده از سموم حشره کش برای از بین بردن آن‌ها است.

گچ قلمی سوسک کش و موچه کش

استفاده از گچ قلمی یک راهکار مؤثر برای از بین بردن حشرات مزاحم در خانه است. استفاده از این محصول بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید آن را در قسمت‌های مختلف خانه به ویژه روی دیوار که امکان ریختن سم وجود ندارد استفاده کنید.

اسپری حشره کش

اسپری حشره‌کش به دلیل فرمولاسیون قوی و هدفمند، در مدت کوتاهی حشرات را از بین می‌برد. این مزیت باعث می‌شود در موارد اضطراری، به‌سرعت بتوانید با حشرات مقابله کنید.

اسپری حشره‌کش به راحتی در هر نقطه‌ای که نیاز باشد، قابل استفاده است و نیازی به تجهیزات خاصی ندارد. همین ویژگی، این محصول را برای مصارف خانگی بسیار مناسب می‌کند.

راه‌های مقابله با حلزون‌ها، انواع حشرات و موش‌های خانگی در فصل سرما

قرص حشره کش گاز سوز هلاک

اگر پس از دو دوره استفاده از سموم حشره کش همچنان این حشرات در منزل شما وجود دارند و منشأ آن را پیدا نمی‌کنید، احتمالا این حشرات در منزل شما لانه گزینی کرده‌اند. در این حالت استفاده از قرص حشره کش گاز سوز هلاک یک راهکار عالی است.

حشره کش زیستی

حشره کش‌های زیستی نسل جدید محصولات ضد حشره هستند که بدون ایجاد مقاومت در حشرات آن‌ها را از بین می‌‎برند. یکی از بهترین حشره کش‌های زیستی، حشره کش زیستی بایولپ بایوران است که می‌توان آن را در چند مرحله برای از بین برند حشرات در محیط استفاده کرد. این محصول هیچگونه اثر زیانباری روی انسان، دام‌ها، آبزیان و حشرات مفید نظیر زنبور عسل نداشته و کاملا بی‌خطر است.

تله سطلی مگس

اگر به دلیل داشتن فرزند کوچک و حیوان خانگی، امکان استفاده از سموم حشره کش در محیط را ندارید، یکی از بهترین راه‌ها برای شما استفاده از تله سطلی دلتراپ همراه با پودر جاذب مگس است. این تله سطلی بدون ایجاد آلودگی شیمیایی در محیط می‌تواند مگس‌ها را جذب کرده و به دام بیاندازد.

تنها نکته مهم در مورد این محصول این است که در آغاز فصل سرما و زمانی که دمای هوا هنوز بالای 24 درجه سانتی گراد است، قابل استفاده می‌باشد.

آیا وجود حلزون در خانه خطرناک است؟

حتما با خودتان فکر می‌کنید حلزون‌ها که موجودات دوست داشتنی به نظر می‌رسند، خطری برای انسان‌ها ندارند. اما حقیقت این است که حلزون‌ها می‌توانند با آلوده کردن محیط و آب آشامیدنی باعث ایجاد یک بیماری انگلی بسیار خطرناک در انسان شوند.

شاید باور نکنید که حلزون‌ها سالانه باعث مرگ بیش از 200.000 نفر می‌شوند. این در حالی است که مارها که موجودات خطرناک قلمداد می‌شوند سالانه کمتر از 100.000 نفر را به کام مرگ می‌کشانند.

حلزون‌ها حامل یک بیماری انگلی به نام شیستوزومیازیس هستند که هر ساله نزدیک به 250 میلیون نفر را درگیر می کند که تقریبا 1 درصد از آن‌ها از این بیماری جان سالم به در نمی‌برند.

راه‌های مقابله با حلزون‌ها، انواع حشرات و موش‌های خانگی در فصل سرما

با وجود این آمارها لازم است که در فصل سرما که هجوم حلزون‌ها به خانه‌ها بیشتر می‌شود، فکری برای از بین بردن آن‌ها بکنیم.

بهترین راهکار برای از بین بردن حلزون در خانه

استفاده از سم حلزون کش حاوی متالدهاید بهترین روش برای از بین بردن حلزون در محیط خانه است. حلزون کش 1 کیلویی آریاشیمی حاوی متالدهاید است که به‌طور مستقیم بر سلول‌های تولیدکننده موکوس (ماده لزج) در بدن حلزون‌ها تاثیر می‌گذارد و آنها را از بین می‌برد. در اثر تماس حلزون با این سم، حلزون شروع به تولید مقدار زیادی موکوس می‌کند. این تولید موکوس که به عنوان روشی طبیعی برای سم‌زدایی شناخته می‌شود، باعث می‌شود که حلزون به تدریج آب بدن خود را از دست بدهد و در نهایت خشک شده و از بین برود.

حلزون کش متالدهاید ضد آب سمیران دیگر محصول کاربردی برای از بین بردن حلزون‌ها در فصل سرما است. مکانیزم این محصول که به آن حلزون‌کش لیسک نیز گفته می‌شود، تبدیل متالدهاید به استالدهید در داخل بدن حلزون است. استالدهید، نوعی الکل است که به سلول‌های حلزون آسیب زده و آنها را نابود می‌کند. این فرآیند سلولی منجر به مرگ حلزون و جلوگیری از مقاومت در برابر سم می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha