• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403082820830
  • خبرنگار : 50184

رئیس پلیس راهور کرمانشاه:

هر۳ کرمانشاهی یک خودرو دارد

هر۳ کرمانشاهی یک خودرو دارد

ایسنا/کرمانشاه رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه زیرساخت‌های کنونی کرمانشاه جوابگوی تعداد خودروهای آن نیست، گفت: باید به سمت استفاده از فناوری‌های نوین برای مدیریت ترافیک شهری برویم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، سرهنگ محمد حیدری، امروز(۲۸ آبان) در آیین آغاز پروژه نصب و راه اندازی سیستم مکانیزه طرح زوج و فرد تردد خودروها در کرمانشاه، با اشاره به آمار بالای حوادث ترافیکی در کشور، اظهار کرد: طبق آمارها سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در کشور بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند. از طرفی وجود گره‌های ترافیکی باعث تاخیر در سفرهای درون شهری و تحمیل هزینه‌های زیادی بر مردم شده است. 

رئیس پلیس راهور استان تصریح کرد: طی سالهای گذشته مدیریت ترافیک در شهرها به شکل سنتی انجام می‌شد، اما امروز با گسترش روزافزون خودروها دیگر روش‌های سنتی جوابگو نیست.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۶۸۰ هزار دستگاه خودرو با پلاک بومی در سطح استان وجود دارد که اگر آن را تقسیم بر جمعیت استان کنیم، به این معناست که حدودا هر سه کرمانشاهی یک خودرو دارند. 

حیدری با بیان اینکه وضعیت زیرساختی استان جوابگوی تعداد خودروهای کنونی نیست، عنوان کرد: با توجه به این مسائل، برای مدیریت ترافیک باید به سمت استفاده از فناوری‌های نوین برویم. 

وی افزود: تا چهار پنج سال قبل وضعیت کرمانشاه در بحث استفاده از فناوری‌های نوین ترافیکی خوب نبود، اما در یکی دو سال اخیر با ورود شهردار کنونی شرایط تا حدودی فرق کرده و تمام شبکه بزرگراهی کرمانشاه که حدود ۱۰ درصد معابر شهر را تشکیل می‌دهند، تحت کنترل سامانه‌های هوشمند قرار گرفته‌ که نتیجه آن را در بحث ایمنی ترافیکی دیده‌ایم. 

رئیس پلیس راهور استان اضافه کرد: خوشبختانه از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مشابه سال گذشته آمار تصادفات منجر به فوت ۱۷ درصد و تصادفات جرحی ۱۰ درصد در کرمانشاه کاهش پیدا کرده که در کنار اقدامات انجام شده، استفاده از سامانه‌های هوشمند هم در این زمینه موثر بوده است.

وی در ادامه با بیان اینکه هر ساله در حوزه انضباط ترافیکی طرح‌های مقطعی و مختلفی در کرمانشاه اجرا می‌شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه زیرساخت‌های ما جوابگوی وضع ترافیکی فعلی نیست، ناچار هستیم طرح‌هایی همچون طرح زوج و فرد تردد خودروها را در بافت‌ سنتی شهر که مراکز درمانی و سفرهای تجاری استان در آن متمرکز است را اجرایی کنیم. 

حیدری به آغاز پایش تصویری طرح زوج و فرد تردد خودروها در کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: قرار بر این شده که تعداد دوربین‌هایی که نصب می‌شود به ۱۸۱ دوربین برسد که در فاز اول ۴۵ سامانه مصوب شده که امروز عملیات اجرایی نصب آنها آغاز می‌شود. 

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: در کنار حرکت کرمانشاه به سمت استفاده از فناوری‌های نوین برای مدیریت ترافیک شهری، در سالهای اخیر زیرساخت‌های خوبی با حمایت شهرداری و شورای شهر کرمانشاه احداث شده، به گونه‌ای که دیگر شاهد گره‌های ترافیکی شدید در میدان آناهیتا، شهرک پردیس و صدرا و کمربندی غربی نخواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۱۲

در شرایطی که کلانشهر کرمانشاه فاقد یک رینگ بزرگراهی جهت پوشش ترافیکی شهر است و همین کمربندیهای موجود هم عملا در مرکز شهر واقع شده اند و بزرگراه امام حسن ( ع ) که سالها پیش کلنگ زنی تا کنون بدون پیشرفت باقیمانده چه انتظاری از یک ترافیک مطلوب داشت !