• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403082820643
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس:

شاید در آینده نزدیک بسیاری از کارها به دلیل هوش مصنوعی نابود شود

شاید در آینده نزدیک بسیاری از کارها به دلیل هوش مصنوعی نابود شود

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه امروزه معنی کار روز به روز تغییر می‌کند، گفت: شاید در آینده نزدیک بسیاری از کارها به دلیل هوش مصنوعی نابود شود. بنابراین شرایط و آینده به سرعت تغییر می‌کند.

به گزارش ایسنا، حجت در اولین همایش ملی کارآفرینی و کسب و کار زنان که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، گفت: در دنیایی زندگی می‌کنیم که اقتصاد زیربنای همه چیز اعم از توسعه است اگر اقتصاد قوی‌ نداشته باشیم، قدرت نظامی، توسعه علم، رفاه مردم و غیره نمی‌توانیم داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: کشور چین چون اقتصاد قوی‌ داشت حتی دانشگاه و علم قوی‌ هم دارد. اعتبار پژوهشی دانشگاه های آنها سقفی ندارد و هر اندازه که بتوانند اجازه جذب اعتبار دارند.

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس خاطرنشان کرد:  این موضوع که ما به دلیل داشتن منابع طبیعی غنی کشوری ثروتمند هستیم، بسیار مطرح می‌شود. در حالی که این تصورات غلط است و ثروت به منابع طبیعی ارتباطی ندارد. ثروت در کارآفرینی، کار، مغز انسان است، مواد اولیه در این بین دیده نمی‌شود. پس آنچه موجب ثروت می‌شود داشتن منابع طبیعی نیست. می‌توانیم در این زمینه کشور ژاپن را مثال زد که صرفا به خاطر کارآفرینی و فن‌آوری ثروتمند شد.

وی  همچنین افزود: بنابراین کار، فکر، ایده، خلاقیت و نوآوری موجب توسعه کشور و قدرت اقتصادی است. در بازار کار به سرعت در دهه ها و قرن های اخیر شیفت اتفاق می‌افتد مفهوم کار تغییر می کند و ربات ها و نرم‌افزارها کارها را انجام می دهند. بنابراین معنی کار روز به روز تغییر می کند. شاید در آینده نزدیک بسیاری از کارها به دلیل هوش مصنوعی نابود شود؛ بنابراین شرایط و آینده به سرعت تغییر میکند.

این مقام مسئول تاکید کرد: بسیاری از کارآفرینی های امروز به مواد اولیه نیاز ندارند. در واقع کارآفرینی یک نوع استعداد است و نمی‌شود آن را به همه تعمیم داد، برخی انسان ها کارآفرین و برخی نیز کارمند هستند؛ بنابراین ما در ازای یک کارآفرین تعداد زیادی کارمند داریم که آنها را مدیریت می کنند.

سرپرست دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: کارآفرینی الزاما به معنی نوآوری نیست؛ اما می‌تواند با آن کارآفرینی کار ایجاد کند. در کارآفرینی تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. همچنان که منابع دینی هم تفاوتی بین آنها قائل نشده است. پس معیار اصلی در این زمینه دانایی، کار و تلاش است.

وی اظهار کرد: البته در همه جای دنیا در گذشته زنان اغلب خانه دار بودند مردان بیرون کار می کردند این رویکرد امروز تغییر یافته است. زنان ما آهسته آهسته جای خود را باز خواهند کرد. خوشبختانه امروزه این میدان به زنان داده می شود و در آینده نزدیک تفاوت جنسیتی در کارآفرینی از بین خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha