دکتر بابک صیاد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پرونده الکترونیک بیمار یا پرونده الکترونیک سلامت مدرکی است که عمدتاً مراقبتهای دورهای ارائه شده به وسیله مراکز درمانی را توصیف میکند و در بیمارستان و سایر مراکز ارائه خدمات درمانی مثل واحدهای تخصصی یا مراکز بهداشتی نیز ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر همه جمعیت شهرستان بندرانزلی دارای پرونده سلامت الکترونیکی هستند، افزود: جمعیت شهرستان بندرانزلی ۱۴۱ هزار و ۲۰۸ نفر در قالب ۵۳ هزار و ۱۷۱ خانوار است.
دکتر صیاد تصریح کرد: از این تعداد جمعیت ۱۱۹ هزار و ۹۴ نفر در قالب ۴۵ هزار و ۱۰۶ خانوار در شهر همچنین ۲۲ هزار و ۱۱۴ نفر در قالب ۸ هزار و ۶۵ خانوار در روستا زندگی میکنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی تاکید کرد: این شهرستان دارای ۳ واحد مرکز خدمات جامع سلامت شهری، ۲ مرکز شهری و روستایی، ۳ مرکز روستایی، ۱۶ خانه بهداشت فعال، ۹ واحد پایگاه بهداشت ضمیمه و غیر ضمیمه، ۳ واحد پایگاه اورژانس همچنین یک بیمارستان عمومی تخصصی ۱۸۰ تختخوابی است که جمعیت شهرستان را تحت پوشش قرار میدهد.
وی با بیان اینکه واحدهای عرضه خدمات بهداشتی درمانی شهرستان طبق ساختار طرح گسترش به طور کامل راهاندازی شدهاند، افزود: در یکی از مراکز روستایی به صورت بیتوته در روستای آبکنار و کپورچال به صورت شبانه روزی توسط ۹ پزشک و ۱۵ پرستار خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان بندرانزلی در ادامه به فعالیت مرکز پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان و کلینیک ویژه؛ واقع در خیابان ۳۰ متری جنب دانشگاه پردیس بینالمللی اشاره و تصریح کرد: این مرکز از آبان ماه ۱۴۰۰ آماده ارائه خدمات در زمینه غربالگری سرطان پستان و دهانه رحم همچنین ویزیت پزشکان متخصص و فوق تخصص به مراجعه کنندگان است.
دکتر صیاد گفت: این مرکز مجهز به دستگاه ماموگرافی دیجیتال و کولونوسکوپی بوده و زنان ۳۰ تا ۶۹ سال با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت و انجام غربالگری تشخیص زود هنگام سرطان پستان و سرویکس در صورت داشتن علائم مشکوک جهت ماموگرافی یا کولونوسکوپی به این مرکز ارجاع میشوند.
وی افزود: همچنین بخش شیمی درمانی سرپایی جهت درمان بیماران سرطانی در این مرکز فعال است.
انتهای پیام
نظرات