• یکشنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403082720097
  • خبرنگار : 50471

فرماندار نهاوند:

برای فرزندآوری باید فرهنگ‌سازی کرد

برای فرزندآوری باید فرهنگ‌سازی کرد

ایسنا/همدان فرماندار نهاوند گفت: در بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری وعده تامین زمین داده‌ایم ولی متأسفانه موانع کوچک اجازه پیشروی کار را نمی‌دهند، با این رویه نباید مردم را بد اعتماد کنیم.

ضرغام احمدوند یکشنبه ۲۷ آبان در نشست مشترک شورای اندیشه‌ورز جوانی جمعیت با رسانه‌های شهرستان نهاوند که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، در بحث فرزندآوری، ازدواج و جوانی جمعیت گفت: دغدغه‌ها در چنین نشست‌هایی مطرح و شنیده می‌شود و ضمن اینکه بر خروجی‌دار بودن این نشست تاکید می‌شود.

وی ادامه داد: در این مباحث مهم تکلیف‌ها مشخص است، اما مطالعه و توجه به دستورالعمل‌ها ضعیف و به سادگی از کنارشان گذشته‌ایم که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرند.

احمدوند افزود: رسانه و جایگاه رسانه برای موضوع فرهنگ‌سازی، آموزش، سبک زندگی، مطالبه تحقق وظایف مسئولین و تعهد دستگاه‌ها در جامعه و رفتار افراد بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: توجه به فرزندآوری خانواده‌ها باید به صورت جدی در دستور کار همه رسانه‌ها باشد و برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری رسانه نقش مهمی بر عهده دارد.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه ریشه همه مسائل در فرهنگ است و باید برای فرزندآوری فرهنگ‌سازی کرد، گفت: نباید کانون خانواده‌ها را به یک فرزند محدود کرد و باید سبک زندگی و نوع نگاه ما به زندگی تغییر پیدا کند.

احمدوند اضافه کرد: در بحث پرداخت وام برای جوانی جمعیت و فرزندآوری اگر بانک‌ها به تعهدات عمل نمی‌کنند نیاز است برخی قوانین در سیستم بانکی اصلاح شود زیرا وقتی وعده‌ای برای مردم قانون و اعلام می‌شود باید در اجرای آن نظارت شود نه اینکه بی‌تعهد و مردم را هم با مشکل مواجه کنند.

وی تاکید کرد: همچنین در تامین زمین برای بحث جوانی جمعیت وعده داده‌ایم برای فرزندآوری، باید اجرایی شود نه اینکه یک مانع و مشکل نقشه‌برداری اجازه پیشروی کار را ندهد و مردم را بد اعتماد کند.
فرماندار نهاوند خاطرنشان کرد: نمی‌پذیریم بعلت تغییر دولت، مدیران هم اهمال و کم کاری کنند چون ممکن است آن‌ها هم تغییر کنند.
علی جلالوند رئیس بنیاد مسکن نهاوند نیز در این جلسه گفت: در طرح جوانی جمعیت و اجرای نهضت ملی مسکن در شهرستان ۴۰۰ نفر مربوط به جوانی جمعیت است که متقاضیان زمین را در شهرک امیرکبیر تحویل گرفته‌اند اما بانک مسکن وام و تسهیلات را پرداخت نمی‌کند.

به گفته وی با هدف ترغیب به فرزندآوری، بنیاد مسکن بصورت رایگان در روستاها زمین اختصاص می‌دهد.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha