یعقوب هوشیار در دیدار روسای هیئتهای ورزشی آذربایجان شرقی گفت: هیئتهای ورزشی استان باید تلاش کنند تا با مشارکت شهرداری و استفاده از ظرفیتهای موجود، سال آینده تبریز را به عنوان شهر ورزش معرفی کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت بالای ورزش همگانی اظهار کرد: لازم است تا فواید ورزش را برای خانوادهها تبیین کنیم و در این راستا صرفا نه تنها شهرداری، بلکه هیئتهای ورزشی و مدارس هم باید به این موضوع ورود کنند تا همه شهروندان در ردههای سنی مختلف، از ورزش بهرهمند شوند.
شهردار تبریز از جامعه بزرگ دانشآموزی به عنوان ظرفیت عظیم در این حوزه یاد کرد و افزود: در تبریز ۳۵۰ هزار دانشآموز فقط در مدارس دولتی مشغول به تحصیل هستند و این جمعیت بزرگ و فعالی است که باید هیئتهای ورزشی بتوانند برای آن ظرفیت با انرژی، برنامه و پیشنهاد داشته باشند.
وی حوزه ورزش را حوزهای قابل اتکا و جامعه ورزش را جامعهای دارای مرام و منش انسانی بسیار بالا دانست و گفت: برای اینکه تبریز را به عنوان شهر ورزش معرفی کنیم، نیازمند همکاری و همیاری نزدیک همه ارگانها هستیم.
هوشیار با اشاره به جایگاه والای ورزش در جامعه، افزود: با توجه به ظرفیت بینظیر ورزش، میتوان به این حوزه تکیه کرد و با توجه به اینکه جامعه هدف ورزش متشکل از پیشکسوتان و قهرمانان دارای منش و مرام انسانی بسیار بالا است، نباید از این ظرفیت ارزشمند غافل شویم.
وی حضور پهلوان پرویز هادی در شورای اسلامی شهر تبریز را تکیهگاهی برای ورزش شهر عنوان کرد و گفت: برای اینکه شهر تبریز سال آینده به عنوان شهر ورزش معرفی و بیان شود، نیازمند این است که همه ارکان دست به دست هم دهند و در این مسیر یار و همراه هم باشند. موضوع ورزش و سلامت از نظر ما، تک تک آحاد جامعه را متاثر میکند و جا دارد همه دستگاهها و سازمانها به میدان بیایند تا این اتفاق رخ دهد چراکه فرهنگ و ظرفیت معنوی آذربایجان و تبریز به حدی بالا است که پیش از این در موارد مشابه نتیجه خوبی گرفتهایم.
بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده کشور در تبریز احداث میشود
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز از احداث بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده کشور در تبریز خبر داد و گفت: پلاک کوبی سردرب ۶۰ قهرمان ورزشی چهل سال گذشته تبریز با هدف شناسایی این قهرمانان انجام میشود.
وی با بیان اینکه در دوره اخیر مدیریت شهری اقدامات خوبی در حوزه اوقات فراغت و زیرساختها انجام شده است، گفت: شهرداری تبریز در دوره اخیر قدمهای بزرگی در زیرساختهای ورزشی برداشته و توانسته پیوست ورزشی ۵۲ هفته ورزشی را اجرا کند.
وی با اشاره به کمک شهرداری تبریز به هیئتهای ورزشی طی سه سال اخیر، عنوان کرد: سال قبل مقرر شد کمک به هیئتهای ورزشی مختص هیئتهایی باشد که در همگانی کردن آن رشته ورزشی گام برداشتهاند اما بازهم به دستور دکتر هوشیار، این حمایت شامل تمامی هیئتها شده است.
هادی یادآور شد: در دوره قبلی مدیریت شهری اتفاقی که برای ورزش تبریز افتاد بیسابقه بود و بیش از ۳۰ تیم ورزشی شهرداری که سالها برای اعتلای آنها تلاش و زحمت کشیده شده بود، یک شبه از بین رفت و اماکن ورزشی هم تعطیل شد.
وی افزود: در در دوره فعلی و شورای ششم این موضوع را پیگیری کردیم و اغلب سالنها که تبدیل به انبار شده بود، دوباره در قالب سالنهای ورزشی بکارگیری شد و از طرفی کمیسیون ورزش و جوانان را از فرهنگی جدا کردیم.
رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: تا جاییکه از دستمان برمیاید در دوره فعلی مدیریت شهری به ورزش نگاه مثبتی داشتهایم و در این راستا هفتاد و پنج پروژه ورزشی افتتاح شده و یا در آستانه افتتاح است.
هادی ادامه داد: هر ورزشکار تبریزی که ملیپوش شود و یا مدال بگیرد، از طرف مدیریت شهری پاداشی برای وی در نظر گرفته میشود.
وی، برگزاری مسابقات و همایشهای ورزشی و همچنین راهاندازی آکادمیهای تخصصی رشتههای المپیکی را از دیگر اقدامات شورای ششم در حوزه ورزش دانست و گفت: سال گذشته دوازده هزار نفر و امسال نیز پانزده هزار نفر بصورت رایگان در این آکادمی ها ثبت نام و طی آن چند ورزشکار مستعد هم شناسایی کردیم.
هادی افزود: مراحل مقدماتی احداث سالن ۱۵هزار نفری تمام شده و به مرحله قرارداد با پیمانکار رسیده تا بدین ترتیب ساخت بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده کشور در تبریز آغاز شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ تبریز، وی گفت: پلاککوبی قهرمانان در سردرب منزل آنها طرح دیگری است که توسط مدیریت شهری اجرا خواهد شد و طی آن نام شصت قهرمانی که از چهل سال قبل تاکنون برای شهر تبریز افتخارآفرینی کردهاند از سوی اداره ورزش و جوانان اعلام شده تا پلاکهای آنها در سردرب منزلشان نصب شود.
انتهای پیام
نظرات