بیژن حقیقتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از میان عوامل تولید محصولات کشاوزی، بذر به عنوان مهمترین نهاده نقش غیرقابل انکاری در افزایش کمی و کیفی محصول دارد.
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری افزود: تولید بذر گندم به عنوان یکی از مهمترین محصولات استراتژیک کشور از اهمیت خاصی برخوردار است.
حقیقتی گفت: تولید و نظارت بر تولید هستههای بذری در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان، گامی مهم در جهت تحقق امنیت غذایی و اهداف برنامه هفتم توسعه بخش کشاورزی است.
سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان در ایستگاههای تحقیقاتی خود اقدام به کاشت چهار رقم پرورشی گندم آبی و دیم در سطح ۵۰ هکتار کرده است، تصریح کرد: کاشت این ارقام به دلیل عملکرد بالا در تولید، تحمل تنشهای زنده و غیرزنده و مقاوم به بیماری انجام و موجب افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی و کاهش بذر خودمصرفی در بهرهبرداران خواهد شد.
وی گفت: پیشبینی میشود امسال نزدیک به ۲۰۰ تن هسته بذری برداشت شود که این محصولات در چرخه تولید بذر استان قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات